Johan Derksen blijft shockeren in Veronica Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het nieuwe seizoen van de Eredivisie staat op het punt van beginnen. De mannen van Veronica Inside mogen na een woelige zomer ‘gewoon’ weer aan de slag. De eigenwijze Johan Derksen heeft gelukkig niet geleerd van alle ophef…

“Dit komt nooit meer goed”, zuchtte René van der Gijp na het rampzalige slot van Veronica Inside vorig seizoen. Heel Nederland, inclusief René en VI-collega Johan Derksen, had even geen zin meer in het voetbalpraatprogramma na de veelbesproken zwarte piet-rel. Toch zijn de mannen nu, niet met Hélène Hendriks maar ‘gewoon’ met Wilfred Genee als presentator, weer elke week op tv met hun avondje kantinepraat. Of de mannen nu wél op hun woorden gaan letten? Je raadt het al…

Lees ook: Helene Hendriks is lichtpuntje bij Veronica Inside

Johan Derksen blijft alles zeggen in Veronica Inside

Johan Derksen heeft voorzichtig al een klein vuurtje aangewakkerd. Veronica Inside zonder pittige uitspraken is als een frietje zonder zout. Voor de trouwe kijker is het dus een grote opluchting dat Johan nog steeds ‘de oude’ is, en dus weinig geleerd heeft van alle ophef. Hij kwam onder vuur te liggen nadat hij een ondeugende grap maakte over rapper Akwasi en zwarte piet. Johan heeft aangegeven dat hij gewoon “alles blijft zeggen” zoals hij dat altijd al deed. Smullen geblazen dus!

Jan Boskamp: ‘misschien kan ik een beetje stoken’

Ook sidekicks Hans Kraay jr., Wim Kieft en Jan Boskamp zullen weer aanwezig zijn dit seizoen van Veronica Inside. Vooral Boskamp, die zich vreselijk verveeld heeft zonder voetbal de afgelopen maanden, heeft er weer zin in. Hij lacht achteraf om alle ophef, en geeft alvast aan dat hij ‘misschien een beetje kan stoken’ tussen de heren aan tafel. Ze nemen het Wilfred Genee nog altijd kwalijk dat hij tijdens de media-rel niet de kant van zijn VI-collega’s koos.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veronica Inside (@veronica.inside) op

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Gerelateerde berichten