In de Spotlight: Renate Verbaan en Dilan Yurdakul bij Gevaarlijkste Wegen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld is een leuk tv-concept, maar valt of staat natuurlijk met de deelnemers. Dit seizoen heeft het programma van Omroep Powned al een aantal schitterende duo’s geïntroduceerd. Zo genoten we al van tegenpolen Ryanne van Dorst en Famke Louise, maar deze week stond er nóg een smakelijk, maar wel iets meer gelijkgestemd duo op het menu: Renate Verbaan en Dilan Yurdakul hobbelden in hun auto door Ecuador…

We moeten het de makers van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld nageven: ze zijn een kei in onwaarschijnlijke koppels maken. Tussen Ryanne van Dorst en Famke Louise heerste vorige aflevering een soort ouder/puber-verhouding. Hier en daar een conflict, maar heerlijke tv. Deze week zat het qua sfeer juist meteen wél helemaal goed tussen Dilan Yurdakul en Renate Verbaan. Bovendien kon voormalig GTST-actrice Dilan zich goed optrekken aan ervaren moeder-van-twee Renate.

Renate Verbaan Dilan Yurdakul

Renate Verbaan geeft wijze lessen aan Dilan Yurdakul

Dilan Yurdakul kon bij Renate Verbaan haar ei kwijt. Voor Renate is het al jaren huisje boompje beestje met Winston Gerschtanowitz. Dilan zat na haar tijd bij GTST lang in een depressie, en wil vóór ze ‘een baby maakt’ eerst nog aan zichzelf werken. Dilan, die twaalf jaar jonger is dan Renate, kon haar oudere bijrijder goed gebruiken als klankbord. Sprake van een moeder/dochter-aflevering was er buiten deze conversaties niet: de rest van de tijd denderden de twee dames als vrolijke vriendinnen over de gevaarlijkste wegen van Ecuador. Dat leverde mooie beelden op (thanks dutchcapper!), zowel in- als buiten de auto!

Renate Verbaan Dilan Yurdakul Renate Verbaan Dilan Yurdakul Renate Verbaan Dilan Yurdakul

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten