Vermaak TV / Series In de spotlight: Nikkie Plessen in Dragons' Den

In de spotlight: Nikkie Plessen in Dragons’ Den

-

In de spotlight: Nikkie Plessen in Dragons’ Den

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het investeringsprogramma Dragons’ Den heeft z’n comeback gemaakt op de Nederlandse televisie. Naast drie stoffige miljonairs met een hart voor investeren zit een opvallende verschijning: Nikkie Plessen. De presentatrice heeft nog wel wat miljoentjes liggen. Wedden dat al die beginnende ondernemers hopen dat Nikkie, en niet die oude knakkers voor hun idee kiezen?

NPO1-programma Dragons’ Den is een beetje als The Voice, alleen probeer je niet je zangstem aan een kritische jury te verkopen. Nee, je moet ze verleiden tot een financiële investering. Klinkt heel suf (is het soms ook), maar de aanwezigheid van jurylid Nikkie Plessen maakt een hele hoop goed.

Lees ook: ‘Fotomodel’ Nikkie Plessen gaat ontzettend lekker

Nikkie Plessen koopt je idee

Velen zullen misschien denken dat Nikkie Plessen ‘slechts’ een RTL Boulevard-presentatrice is. We dagen deze mensen uit iets verder te kijken dan het roddelprogramma. Nikkie is namelijk een echte ondernemer. Haar modebedrijf loopt verschrikkelijk goed, en ze heeft ook aandelen in talloze andere zaken. Nikkie heeft dus een paar miljoentjes te besteden. Met een beetje geluk kiest ze in Dragons’ Den voor jouw aandelen! Kijk wel uit: deze draak is niet zo snel onder de indruk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Nikkie Plessen is de Anouk van Dragons’ Den

Als je meedoet aan Dragons’ Den en met een interessante pitch aan komt zetten, maak je dus kans op een deal met één van de vijf investeerders – de zogenaamde dragons. Sinds Nikkie Plessen aan dit jurypanel is toegevoegd, is er een soort The Voice-situatie ontstaan: je kunt kiezen voor Ali B en Lil’ Kleine, maar het liefst heb je natuurlijk dat Anouk het in je ziet zitten. Zo hoop je natuurlijk als beginnende ondernemer in Dragons’ Den dat Nikkie Plessen flink in je wil investeren. Die andere dragons mogen hun geld lekker houden. Want zeg nou zelf: met Nikkie in zee gaan. Dat wil toch iedereen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Nikkie Plessen
Bridget Maasland
Joy Beune
Beertje van Beers
Sylvana IJsselmuiden

Laatste nieuws

Battle of the Babes: Marieke Elsinga V.S Viviënne van den Assem

Wie zie jij liever achter de RTL Boulevard-desk staan: Marieke Elsinga of Viviënne van den Assem?

Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

We vroegen jullie wie jullie favoriet in dit sportieve een-tweetje is. De grote meerderheid zet Hélène in de basis!

Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Amy Vol

Deze sociale schoonheden bereiden je voor op al het leuks dat er deze week nog aan zit te komen! Ga je mee met Gaby, Amy, Sensi of Gwen?

Geef je mening