Geraldine Kemper zit in Big Brother 2021

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Realityshow Big Brother gaat weer beginnen! Zou deze oeroude tv-formule ook in 2021 nog werken? Aan Geraldine Kemper zal het niet liggen…

We ‘doen’ het al jaren met Vlaanderen op gebied van realityprogramma’s: bijna alle dating- en relatieshows die op eilanden plaatsvinden hebben een mix van Nederlanders en Belgen als deelnemers. Geen wonder dat het nieuwe seizoen van Big Brother (!) ook een samenwerking met onze zuiderburen gaat worden. Onze afgevaardigde presentatrice: Geraldine Kemper!

Geraldine Kemper presenteert Big Brother 2021

Big Brother was in 1999 voor het eerst op tv. John de Mol had goud in handen: hij verkocht zijn realityshow aan tientallen landen. Sommige van deze landen zijn nooit gestopt met Big Brother. ‘Wij’ waren er in 2006 wel klaar mee. Toch komt het beroemde programma in 2021 terug op de Nederlandse én Belgische buis. Ons aandeel in deze nieuwe Big Brother-serie heeft sinds deze week een gezicht: Geraldine Kemper vormt samen met Vlaming Peter van de Veire het presentatieteam. Je hebt sowieso al minimaal één reden om te gaan kijken dus!

Of het nog gaat werken, zo’n verouderde formule? Geraldine denkt van wel. Ze heeft het over “een project dat 100 dagen loopt en 24/7 doorgaat. En dan ook nog elke week live! Wij leven nu natuurlijk allemaal inmiddels in een Big Brother wereld, met social media waarbij iedereen zich van zijn beste kant laat zien met filters en effecten. Ik verwacht echt een Big Brother 2.0.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe)

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek. 

Gerelateerde berichten