Vermaak TV / Series Geraldine Kemper zit in Big Brother 2021

Geraldine Kemper zit in Big Brother 2021

-

Geraldine Kemper zit in Big Brother 2021

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Realityshow Big Brother gaat weer beginnen! Zou deze oeroude tv-formule ook in 2021 nog werken? Aan Geraldine Kemper zal het niet liggen…

We ‘doen’ het al jaren met Vlaanderen op gebied van realityprogramma’s: bijna alle dating- en relatieshows die op eilanden plaatsvinden hebben een mix van Nederlanders en Belgen als deelnemers. Geen wonder dat het nieuwe seizoen van Big Brother (!) ook een samenwerking met onze zuiderburen gaat worden. Onze afgevaardigde presentatrice: Geraldine Kemper!

Geraldine Kemper presenteert Big Brother 2021

Big Brother was in 1999 voor het eerst op tv. John de Mol had goud in handen: hij verkocht zijn realityshow aan tientallen landen. Sommige van deze landen zijn nooit gestopt met Big Brother. ‘Wij’ waren er in 2006 wel klaar mee. Toch komt het beroemde programma in 2021 terug op de Nederlandse én Belgische buis. Ons aandeel in deze nieuwe Big Brother-serie heeft sinds deze week een gezicht: Geraldine Kemper vormt samen met Vlaming Peter van de Veire het presentatieteam. Je hebt sowieso al minimaal één reden om te gaan kijken dus!

Of het nog gaat werken, zo’n verouderde formule? Geraldine denkt van wel. Ze heeft het over “een project dat 100 dagen loopt en 24/7 doorgaat. En dan ook nog elke week live! Wij leven nu natuurlijk allemaal inmiddels in een Big Brother wereld, met social media waarbij iedereen zich van zijn beste kant laat zien met filters en effecten. Ik verwacht echt een Big Brother 2.0.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe)

Artikel delen:

Foto updates

Famke Louise
Victoria Koblenko
Malou Petter
Marieke Elsinga
Sandra Schuurhof

Laatste nieuws

Bo Maerten neemt definitief afscheid van Amelie

Ooit verwacht dat je als man met een doos tissues op schoot snikkend naar een aflevering van GTST zou kijken? Laat dat maar aan Bo Maerten over. De actrice neemt definitief afscheid van 'haar' Amelie...

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

Geef je mening

Gerelateerde berichten