Foto Marlijn Weerdenburg bij TV Kantine is zoekplaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De TV Kantine wordt wekelijks bewierookt, maar er gaat ook wel eens iets mis. Op wie vind jij deze ‘enge’ Marlijn Weerdenburg het meest lijken? En hoe zit het met de rest van de typetjes?

Met een tsunami aan typetjes is het logisch dat de plank bij de TV Kantine ook wel eens misgeslagen wordt. In de nieuwste aflevering van de sketchshow van Carlo Boszhard en Irene Moors worden weer nieuwe personages geïntroduceerd, waaronder Marije Knevel en Marlijn Weerdenburg. Vooral bij die laatste bleken de foto’s van de eindresultaten een zoekplaatje. Waar moeten we precies kijken om Marlijn Weerdenburg te vinden?

Lees ook: Kijkers gaan los op deze 3 typetjes in TV Kantine

Moltalk Marlijn Weerdenburg bij TV Kantine

In de TV Kantine wordt een uitstapje gemaakt naar MolTalk, de napraatshow van Wie Is De Mol?. Een aflevering van MolTalk is natuurlijk niks zonder Marlijn Weerdenburg. De kijker ziet wel een blonde dame die qua haar en kleding op de presentatrice lijkt, maar ze zien tegelijk ook een heleboel andere bekende Nederlandse vrouwen! Zou het aan de leeftijd van Irene Moors liggen? Bij het raadspelletje dat door deze foto ontketend wordt zien we namelijk vooral de wat ‘rijpere’ suggesties langskomen. Hoewel, men ziet naast Lone van Roosendaal en Janny van der Heijden ook best een soort oudere zus van Dionne Stax in dit ‘zoekplaatje!’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Irene Moors (@irene_moors)

Marije Knevel of Samantha Steenwijk?

Het Wie Is De Mol?-thema is compleet als er naast Marlijn ook een stel andere WIDM-figuranten ten tonele verschijnen. Zo komen we ook een handjevol huidige deelnemers tegen. Splinter Chabot komt feilloos door de test, maar bij Marije Knevel wordt het al iets lastiger. Hoewel de opgewekte blik helemaal klopt het lijkt alsof deze Marije nét iets te lang in de magnetron gestaan heeft. Een oplettende kijker geeft onbedoeld alvast een gouden tip voor de volgende aflevering: ze lijkt als twee druppels water op zangeres Samantha Steenwijk!

Elise Schaap verlegt grens in TV Kantine

Terwijl de nieuwe gezichten bij de TV Kantine gezet wordt op de Nederlandse garnituur, mag Elise Schaap een iets moeilijke categorie proberen te tackelen. De imitatiekoningin zoekt het niet alleen over de grens, maar gaat ook nog eens terug in de tijd. Een knappe kijker die in één oogopslag ziet tot welke bekende figuren ze is omgetoverd. Zelfs als je niet ziet dat Elise hier Taylor Dayne en Isabella Rossellini moet voorstellen mag je toch een diepe buiging maken voor de metamorfose. Met die enorme blonde pruik of dat weinig verhullende jurkje herkennen we Elise nauwelijks nog! Wie niet zo’n fan is van dit soort vergezochte typetjes hoeft zich geen zorgen te maken: Elise Schaap blijft gewoon onderdeel van de sketches met Nederlandse personages. Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen kruipt ze ook weer in de huid van Nikkie Plessen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?