Finalist Nandi uit Op Zoek Naar Maria sluit zich af voor buitenwereld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Zondag wordt dan eindelijk bekend wie Maria gaat spelen in de bekende musical The Sound of Music. Natascha, Nandi en Tessa staan in de finale van de talentenjacht. Die finale is volledig afhankelijk van stemmen. Dat levert de nodige druk op bij de kandidaten. Nandi besluit zich vooral niet ge te laten maken door de verwachtingen en sluit zichzelf helemaal af van de buitenwereld.

Op Zoek Naar Maria brengt redelijk wat hype met zich mee, net zoals de meeste talentenjachten. Mensen spreken je plotseling aan op straat, sturen je berichtjes en zijn bezig je te promoten. Er komt een hoop op je af. Voor Nandi van Beurden besloot zich zo veel mogelijk van de hype af te sluiten.

Lees ook: Ontmoet de kandidaten uit Op zoek naar Maria

Eigen bubbel

Nandi en de andere kandidaten leven tijdens de uitzendingen een beetje in hun eigen bubbel. Er is geen publiek aanwezig en tussen de shoots in hebben ze maar 1 live verbinding met de buitenwereld. Ze krijgen daardoor weinig van de hype mee. Ook tussen uitzendingen in is Nandi voornamelijk bezig met repeteren, waardoor ze zich zo veel mogelijk afsluit van de buitenwereld. Want hoe minder ze mee krijgt van alle druk, des te meer ze los kan gaan op het podium en het beste optreden kan geven.

Strenge jury

Voor Nandi is het programma zowel een mogelijke springplank als een enorme beproeving. Ze kreeg door de jury regelmatig de status ‘favoriet’, maar kreeg ook veel opbouwende kritieken. De juryleden behandelen de kandidaten alsof ze in de repetitie van een voorstelling zitten. Alles wordt ingezet om het beste in de dames naar boven te halen. Maar dat kan dus heel pittig zijn. Al vindt Nandi die push wel erg fijn. Normaal zijn musicalproducties met mensen die bekender zijn. Nu kan ze ook laten zien wat zij in huis heeft.

Maria de tomboy

Als Nandi wilt winnen zal ze een beetje pit moeten tonen. Maria wordt altijd gezien als braaf en netjes, maar er schuilt veel meer achter de rol .Volgens jurylid Pia Douwes bezit Maria een enorme levenslust. Ze is oprecht in alles wat ze doet. Maria begint als een tomboy en groeit uit tot een jonge vrouw die op een leuke manier de kinderen in het gareel houdt. Maria moet dus streng zijn, maar lief en een beetje pit kunnen tonen. gelukkig kan Nandi meer dan alleen maar de brave schooljuf spelen. Zo hees ze zichzelf eerder in een uitdagend pakje voor de show. Het podium stoomt nog na van het hete optreden. Het kan dus haast niet anders dat Nandi straks de rol van Maria mag gaan vertolken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten