Vermaak TV / Series Fajah laat haar eigen sterren zien tijdens Ranking the...

Fajah laat haar eigen sterren zien tijdens Ranking the Stars

-

Fajah laat haar eigen sterren zien tijdens Ranking the Stars

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Fajah Lourens Ranking the Stars

Wie altijd al dacht dat Ranking the Stars om bekende Nederlanders draaide, had het al die tijd goed mis. Tijdens de uitzending van gisteravond maakte niemand minder dan Fajah Lourens duidelijk waar de show eigenlijk écht om draait: háár sterren. Om heel RTL5-kijkend Nederland in te laten zien dat haar b*****s het middelpunt van de show zijn, maakte de fitnessgoeroe gebruik van slechts 3 ingrediënten: een push up bh, een doorschijnend shirtje én een snufje ordinaire opmerkingen.

Hoeveel exen heb je gehad, Fajah?

De Ranking the Stars aflevering van gisteravond draaide om de vraag: ”Welke bn’er heeft de meeste exen?”. Fajah, die naar voren werd geroepen om een licht op haar top 10 te schijnen, zette zichzelf zeer zelfverzekerd op nummer 1. De fitnessbabe ging zelfs nog een stapje verder door eerlijk toe te geven ”de tel inmiddels kwijt te zijn”.

Zélfs Paul de Leeuw was onder de indruk

Nu moeten we toegeven dat we het door Fajah geïntroduceerde spel-element zeker waarderen. En wat blijkt? Wij waren zéker niet de enigen. Wie een kijkje naar de foto hierboven neemt, ziet dat zélfs presentator Paul de Leeuw even aan het twijfelen wordt gezet over zijn geaardheid. We snappen het wel Paul, niemand is tenslotte immuun voor deze meesterzet.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Saskia Noort
Willemijn Verkaik
Sylvie Meis
Helene Hendriks
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Helene Hendriks showt verborgen talenten

Veelzijdige vrouw, die Hélène Hendriks! Wist je dat deze hockeyster / reporter / interviewer/ presentatrice ook een heuse circusact kan verzorgen? Iets met (surprise) balbehandeling en hooghouden...

Geef je mening