Vrouwen Nederlandse Vrouwen Emma Wortelboer is gekker dan je denkt

Emma Wortelboer is gekker dan je denkt

-

Emma Wortelboer is gekker dan je denkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Bij Emma Wortelboer lijkt het einde zoek, en dat vindt ze best. De eigenzinnige presentatrice doet vooral waar ze zelf zin in heeft. Iedereen op bizarre wijze wakker schudden, dat is waarvan ze geniet. Tijdens een live-uitzending aan andermans teen sabbelen valt, alleen voor Emma zelf, nog reuze mee…

Emma Wortelboer maakt zich verdacht op de bank bij het programma Laat op Vrijdag. Voor iemand die meerdere malen claimt écht geen voetfetisj te hebben, sabbelt ze wel héél tevreden op de grote teen van de presentator Renze Klamer. En nee, het is echt niet de schuld van een op kijkcijfers beluste programmamaker. Emma is bedenker, regisseur en uitvoerder van dit bizarre teenspeen-momentje.

Wie is hier nou gek?

Er zijn weinig vrouwen die Emma Wortelboer kunnen toppen. Zeker niet in gecontroleerd ontsporen. Iedereen herinnert zich nog die legendarische Eurovisie Songfestival-avond waarop Nederland de meeste puntjes binnen sprokkelde. De reactie van winnaar Duncan Laurence zijn we vergeten, maar de overwinningsschreeuw van Emma zoemt nog steeds in ons trommelvlies.

(Lees verder onder afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🥵🥵🥵EMMA🥵🥵🥵 (@emmawortelboer) op

Je kunt Emma Wortelboer bijna zien als een soort performance artist. Ze lijkt te leven van andermans reacties, en heeft er alles voor over om deze los te wrikken. Er zit, hoe bizar het ook klinkt, écht wel een gedachte achter veel van haar acties. Wat goed van pas komt, is dat Emma meer kan maken dan de gemiddelde presentatrice.

Zou er namelijk iemand anders zijn die Matthijs van Nieuwkerk een jurk aan kan laten trekken? Zijn er bekende vrouwen die zó luchtig en open over hun seksleven zijn als Emma? We denken dat Emma ‘gewoon’ een gekkie is, maar niks is minder waar. Hoewel…

(Lees verder onder afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🥵🥵🥵EMMA🥵🥵🥵 (@emmawortelboer) op

Emma’s teenspeen

Het kan altijd gekker natuurlijk. Haar teenspeen-momentje bij Laat op Vrijdag is daar het perfecte voorbeeld van. Het fragment bekijk je hier (vanaf 23 minuten). Emma wordt overvallen met het feit dat ze graag aan tenen likt. Een zeldzaam moment van schaamte bij Emma? Welnee! Ze neemt de boel over, en krijgt zelfs Renze Klamer zover om z’n schoen en sok uit te doen voor een sabbelsessie.

Iedereen in de (dankzij coronavirus) bijna lege studio staat versteld. Eigenlijk is er maar één die het verschrikkelijk normaal lijkt te vinden: Emma. En zij heeft het zojuist wel mooi door de strot van de kijker (en Renze) weten te duwen. Shock geslaagd!

Wat ze wél even op papier wil hebben is dat ze geen voetfetisj heeft. Echt niet. Het windt haar niet op, zo’n teen. De reacties zijn gewoon leuk. Of verschrikkelijk ongemakkelijk. Ligt daar haar grens? Bij voetfetisjisme? Je kunt, en wilt het in Emma’s geval niet geloven.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Net binnen

Miljuschka Witzenhausen hoort in de keuken

Wie heeft er trek in een plakje Miljuschka?

Jackie Groenen is de bal kwijt

Nu er geen voetbal is, zoekt Jackie Groenen een nieuwe hobby.