Vermaak TV / Series 'Doorstart Veronica Inside met Helene Hendriks dichtbij'

‘Doorstart Veronica Inside met Helene Hendriks dichtbij’

-

‘Doorstart Veronica Inside met Helene Hendriks dichtbij’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Nu Johan Derksen en René van der Gijp zelf aansturen op een Veronica Inside-doorstart met Hélène Hendriks als presentator, lijkt de voetbaltalkshow gered…

Radioprogramma WNL Opiniemakers vroeg onlangs aan Johan Derksen: Hoe moet het nu verder met Veronica Inside? De voetbaltalkshow werd in één klap nationaal nieuws door de inmiddels bekende ‘racisme-uitzending’. René van der Gijp en Johan Derksen besloten na deze aflevering, die meteen de laatste van het seizoen was, dat ze liever niet meer met ‘matennaaier’ Wilfred Genee aan tafel willen. Johan Derksen durfde een tipje van de sluier op te lichten: “We hebben Talpa voorgesteld om met Hélène Hendriks te gaan zitten.”

Lees ook: Hélène Hendriks showt verborgen talenten

‘Hélène Hendriks vervangt Wilfred Genee’

Nu hoofdrolspelers René van der Gijp en Johan Derksen aan het woord zijn geweest, wordt steeds duidelijker hoe de populaire voetbaltalkshow komend seizoen een doorstart kan maken. Johan en René hebben zich onmisbaar gemaakt bij het programma – een luxepositie waar presentator Wilfred Genee zich duidelijk niet in bevindt.

Genee had zijn vaste tafelgasten zodanig ‘laten vallen’, dat een reünie bovendien onmogelijk lijkt. Dan kom je snel uit bij die ándere Veronica-presentator met voetbalachtergrond: Hélène Hendriks. Samen met Genee lukte het haar niet om te scoren (hun talkshow Café Hendriks & Genee flopte), maar aan tafel met Derksen en Gijp zal dat makkelijker gaan.

Helene Hendriks Wilfred Genee
Wilfred en Hélène in Café Hendriks & Genee

Nieuwe formule Veronica Inside

Een doorstart met het ‘oude’ drietal gaat sowieso niet meer gebeuren. Dat hebben Johan Derksen én René van der Gijp inmiddels wel duidelijk gemaakt. Als John de Mol de mannen bij elkaar wil houden, moet hij een nieuwe formule verzinnen. Dan is een simpele ‘wissel’ – Hélène Hendriks voor Wilfred Genee – een veel aantrekkelijkere optie! René en Johan blij, Hélène blij, mannelijk Nederland blij!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Dionne Stax
Fatima Moreira de Melo
Vivienne van den Assem
Britt Scholte

Laatste nieuws

Battle of the Babes: Sylvie Meis v.s Linda de Mol

Onlangs waren beide dames in het nieuws, omdat het bikinikiekje van Sylvie Meis door de Duitse media vergeleken werd met die van Linda de Mol.

Instagram Girls: Miljuschka Witzenhausen, Jutta Leerdam en meer

Waar de 'normale mens' tijdens deze hitte dagen als een aangespoelde potvis in een opblaasbaar zwembadje ligt met een enkelhoog laagje water, pakken de bekende Nederlanders het net even wat anders aan.

‘Ilse de Lange is mooiste vrouw met een accentje’

Het hoge woord is eruit! We hebben blijkbaar massaal een zwak voor het heerlijke accentje van Ilse de Lange.

Geef je mening