Vermaak TV / Series Dochter Antje Monteiro steelt show in The Voice

Dochter Antje Monteiro steelt show in The Voice

-

Dochter Antje Monteiro steelt show in The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Romy Monteiro

Romy is haar naam, 21 lentes jong. Prachtige bruine krullen, een lief gezichtje. Eigenlijk een jonge, lichtbruine versie van haar moeder…

De dochter van Antje Monteiro heeft daarnaast ook nog eens een heel aardige strot. Om mee te zingen wel te verstaan. In het programma The Voice Of Holland stal Romy gisteren de show en wist ze alle vier de coaches voor haar te winnen.

Uiteindelijk koos Romy om gecoacht te worden door zangeres Trijntje Oosterhuis. Wij hopen in dit seizoen van de talentenjacht nog vaak te mogen kijken en luisteren naar deze prachtige jongedame. Wat jullie?

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Anna Nooshin
Elize [Elise van der ...
Kajsa Ollongren
Cecilia de la Rie
Dee van der Zeeuw

Laatste nieuws

DIT is waarom Nikkie de Jager de Mol is

Terwijl de vrouwelijke kandidaten één voor één sneuvelen, begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? wel steeds spannender te worden. Ook de geruchtenmolen loopt op volle toeren. Er dook deze week een nieuwe, zeer geloofwaardige theorie op: Nikkie de Jager is de Mol.

Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan 'the morning after' dit eitje voor haar!

Single mannen opgelet: Geraldine Kemper actief op dating-app

Elke single man in Nederland droomt ervan tijdens het swipen in dating-apps tegen het profiel van Geraldine Kemper aan te lopen. De single presentatrice onthult dat dit zomaar kan gebeuren!

Geef je mening