Dionne Stax is stralende middelpunt op backstage foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax neemt ons mee backstage! De presentatrice ziet er weer schitterend uit op een nieuwe foto waarop ze zich achter de schermen klaarmaakt voor het nieuwe programma ARIA…

Presentatrice, journalist en voormalig nieuwslezer Dionne Stax ziet er elke aflevering van het nieuwe programma ARIA schitterend uit. De show, waarin het nieuwste opera zangtalent van Nederland gezocht wordt, heeft een echt schouwburg-sfeertje. Dat betekent dus dat Dionne steeds gekleed is op een chique avondje uit! Zo valt Dionne telkens weer op met haar looks. Ook voor de meest recente aflevering was Dionne weer langs de styling geweest. Het resultaat laat ze zien met een verbluffende foto achter de schermen…

Dionne Stax schittert in opera-programma Aria

In ARIA gaan tien deelnemers de strijd aan om wie de mooiste stem heeft. Het is niet zomaar een talentenshow, want het gaat om een specifiek genre. De tien deelnemers doen hun best om te laten zien dat zij de beste operazanger of -zangeres zijn. Het programma wordt elke zondag uitgezonden door MAX. Niet alleen de prachtige stemmen van de deelnemers zijn om van te genieten, Dionne Stax draagt met haar looks ook een steentje bij aan het amusement van het programma. Op deze foto kunnen we alvast spieken hoe Dionne er in de volgende aflevering uit gaat zien!

Lila is de kleur van Dionne Stax

Je zou denken dat de meeste stylisten veel van kleuren afweten. Dionne Stax is er het levende bewijs van dat dit niet het geval is. Hoe kan het dat we de presentatrice nog (bijna) nooit in lila hebben gezien bij NOS? Het staat haar namelijk fantastisch. Op de foto, die backstage is gemaakt, draagt ze onder andere een lange lila-kleurige pantalon. Zo te zien leest ze het script voor haar rol als presentatrice alvast een beetje door, want we zien een a4tje in haar hand. Dionne neemt haar taak dus erg serieus… Ook draagt ze een wel heel kort lila topje met bloemenprint en zijn haar haren in de krul gezet!

Lees ookDionne Stax straalt eindelijk weer op deze foto van nieuw programma Droomhuis Gezocht

Dionne doet het goed, maar ARIA wat minder…

Toch valt het nieuwe programma ARIA zelf minder goed in de smaak. En dat terwijl de twee andere programma’s van Dionne Stax, DNA Onbekend en Van Onschatbare Waarde, telkens weer hoge kijkcijfers scoren. De avond waarop ARIA wordt uitgezonden scoren Expeditie Robinson en Miljoenenjacht een stuk beter. De kijkers zullen op de zondagavond wel meer behoefte aan wat actie hebben in plaats van opera.

Nog meer backstage kiekjes van Dionne Stax

Al eerder werd Dionne Stax mooi aangekleed door de styliste van het opera programma. De keer ervoor poseerde de presentatrice voor de camper, waar ze backstage wéér haar script doorlas. Dionne droeg voor de tweede aflevering van het programma een strakke zwarte rok met een witte rand. Ze droeg er zwarte hoge hakken onder en daarop een kort blauw topje. Ook op deze foto van de presentatrice verschijnen veel positieve reacties. Wat ons betreft mag de styliste van Dionne Stax elke week een foto plaatsen van Dionne’s look. Dan zijn we al mentaal voorbereid op hoe oogverblindend Dionne er uit gaat zien op de zondagavond!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...