Chantal Janzen moet vies woord uitleggen op televisie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Chantal Janzen was niet bepaald blij met deze vraag…

Chantal Janzen presenteert sinds 3 januari een nieuwe spelquiz Beat the Champions. In dat programma neemt één deelnemer het op tegen een panel van 5 bekende slimmeriken, waaronder wetenschapper Diederik Jekel.

Ja Chantal, leg dat eens even uit

In de aflevering van zondag 10 januari werd echter een wel heel opmerkelijke vraag gesteld aan desbetreffende kandidaat Daghem. Een vraag die quizmaster Chantal Janzen liever had overgeslagen. Het gezicht van Chantal sprak dan ook boekdelen toen de vraag op het scherm verscheen. Daar vroegde de blondine aan toe: ”De dag die je wist dat zou komen in een quiz… Er is altijd een woord dat ze achter de schermen dan leuk vinden om erin te doen. En dat ik dan degene ben die het straks moet gaan uitleggen..”. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?