Vermaak TV / Series Chantal Janzen moet vies woord uitleggen op televisie

Chantal Janzen moet vies woord uitleggen op televisie

-

Chantal Janzen moet vies woord uitleggen op televisie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Chantal Janzen was niet bepaald blij met deze vraag…

Chantal Janzen presenteert sinds 3 januari een nieuwe spelquiz Beat the Champions. In dat programma neemt één deelnemer het op tegen een panel van 5 bekende slimmeriken, waaronder wetenschapper Diederik Jekel.

Ja Chantal, leg dat eens even uit

In de aflevering van zondag 10 januari werd echter een wel heel opmerkelijke vraag gesteld aan desbetreffende kandidaat Daghem. Een vraag die quizmaster Chantal Janzen liever had overgeslagen. Het gezicht van Chantal sprak dan ook boekdelen toen de vraag op het scherm verscheen. Daar vroegde de blondine aan toe: ”De dag die je wist dat zou komen in een quiz… Er is altijd een woord dat ze achter de schermen dan leuk vinden om erin te doen. En dat ik dan degene ben die het straks moet gaan uitleggen..”. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Dionne Stax
Victoria Koblenko
Nicolette Kluijver
Yvonne Coldeweijer
Carolina Lo Galbo

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening