Chantal Janzen moet vies woord uitleggen op televisie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Chantal Janzen was niet bepaald blij met deze vraag…

Chantal Janzen presenteert sinds 3 januari een nieuwe spelquiz Beat the Champions. In dat programma neemt één deelnemer het op tegen een panel van 5 bekende slimmeriken, waaronder wetenschapper Diederik Jekel.

Ja Chantal, leg dat eens even uit

In de aflevering van zondag 10 januari werd echter een wel heel opmerkelijke vraag gesteld aan desbetreffende kandidaat Daghem. Een vraag die quizmaster Chantal Janzen liever had overgeslagen. Het gezicht van Chantal sprak dan ook boekdelen toen de vraag op het scherm verscheen. Daar vroegde de blondine aan toe: ”De dag die je wist dat zou komen in een quiz… Er is altijd een woord dat ze achter de schermen dan leuk vinden om erin te doen. En dat ik dan degene ben die het straks moet gaan uitleggen..”. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.