Chantal Janzen achter de schermen bij TV Kantine: “Ik doe het in m’n broek”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

In echt de állerlaatste TV Kantine van het seizoen duiken we achter de schermen. Daar zien we gastacteur Chantal Janzen die het écht niet meer kan houden…

Na de laatste aflevering is het nu tijd voor écht de allerlaatste aflevering van de TV Kantine. Een beetje uitmelkerij mag, mits er nieuwe beelden tegenover staan. Dat is gelukkig het geval: de beste typetjes van afgelopen seizoen komen langs, begeleid door unieke beelden van achter de schermen. Daar gaat het er allesbehalve serieus aan toe! Toen Chantal Janzen te gast was ging het door al het gelach bijna mis tijdens de opnames…

Lees ook: Chantal Janzen moet vies woord uitleggen op tv

TV Kantine achter de schermen

Via Instagram kregen we het afgelopen seizoen hier en daar al wat clipjes en foto’s van achter de schermen mee. Toch beperkte zich dit vaak tot een kijkje bij de afdeling visagie. We weten daarentegen nog weinig over hoe Carlo Boszhard, Elise Schaap, Irene Moors en gasten zich ‘behind the scenes’ voorbereiden op hun sketches. Ze benaderen het natuurlijk bloedserieus en studeren écht uren op de stemmen en maniertjes van hun ‘slachtoffers.’ Zodra ze eenmaal op de set staan is het echter lachen, gieren en brullen geslagen. Carlo, Irene en Elise zijn inmiddels (bijna) gewend aan de non-stop stroom van hilarische momenten, maar voor buitenstaanders zijn het zéér lastige werkomstandigheden!

Lees ook: Wie speelt Eva Jinek in laatste aflevering TV Kantine?

Chantal Janzen in de TV Kantine

Chantal Janzen was gastacteur bij één van de afleveringen dit seizoen. Tijdens de Eurovisie-special, waarin het voltallige Songfestival-presentatietrio meespeelde, ondervond de blondine dat er achter de schermen verschrikkelijk veel wordt gelachen. Vooral haar chemie met ‘mr TV Kantine’ Carlo Boszhard is onmiskenbaar. De pret spat van hun scènes af. Chantal en Carlo hebben er wel ontzettend veel takes voor nodig. Dat ligt vooral aan Chantal Janzen, terwijl zij de schuld vermoedelijk in de schoot van Carlo zou schuiven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Chantal Janzen houdt het niet meer

“Ik pis in mijn broek als ik hem al zie,” zegt Chantal Janzen tussen de opnames van het speciaal ingestudeerde Songfestivalnummer ‘Bye Bye COVID’. De blondine is naast haar Eurovisie-collega’s Jan Smit en Edsilia Rombley in een rood pakje te zien terwijl ze een parodie op Brotherhood of Man’s ‘Save Your Kisses For Me’ ten gehore brengen. Hun kneuterige 70’s-dansje zorgde bij de kijker al voor tranen van het lachen, maar achter de schermen heeft er dus nog méér dan alleen traanvocht gevloeid!

Nieuw seizoen TV Kantine

Nu de populaire typetjesshow écht voor het laatst op tv is geweest dit seizoen, mogen Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap zich samen met de rest van hun cast alvast gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen van de TV Kantine. De poel met imitators groeit elk jaar, waardoor er steeds meer mogelijk wordt voor het programma. Vooral Ilse Warringa en Annick Boer oogstten veel bewondering van de kijker dit seizoen met hun persiflages van Marije Knevel en Eva Jinek. Ook de typetjes die ‘ontdekt’ zijn in de Casting Kantine, Robert ten Brink en Doutzen Kroes bijvoorbeeld, werden bedolven onder complimenten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.