Vermaak TV / Series Omarmt Milou toch Boer Bastiaan en het boerenleven?

Omarmt Milou toch Boer Bastiaan en het boerenleven?

-

Omarmt Milou toch Boer Bastiaan en het boerenleven?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Nu de reünie van Boer Zoekt Vrouw heeft plaatsgevonden, weten we hoe het met alle stellen afgelopen is. Heel Nederland had z’n twijfels bij Boer Bastiaan en zijn Milou, maar de twee zijn, nu bijna een jaar na de start van BZV, toch nog bij elkaar. Sterker nog, ze wonen samen op de witlofboerderij van Bastiaan in Zeeland! Al lijkt het door corona meer op een ‘gijzeling’ dan echt samenwonen…

Nee, Zeeland is echt niks voor Milou. Ze heeft in wereldsteden gewoond en gewerkt, dus dat suffe boerenleven ziet ze niet zitten. Boer Bastiaan probeerde haar elke aflevering te overtuigen van de schoonheid van Zeeland, maar daar wilde ze nooit iets van weten. Toch wonen Bastiaan en Milou nu samen op het platteland in de kustprovincie. Wat blijkt? Zo vervelend is dat boerenleven niet…

Lees ook: ‘Boer Bastiaan maakte met Milou goede keuze’

Milou en Bastiaan wonen in Zeeland

Er is liefde, maar die afstand tussen Zeeland en Frankfurt zorgde voor problemen. Bastiaan wil z’n boerenbedrijf niet opgeven, maar Milou was ook niet bereid haar stadse bestaan zomaar op te geven. Een beetje kortzichtig vonden we dat. Gelukkig was daar het coronavirus om de twee een handje te helpen. Boer Bastiaan en Milou werden door de lockdown ineens gedwongen samen te gaan wonen. Aangezien Milou in Duitsland een klein appartementje heeft, werd Zeeland hun standplaats. Bastiaan juicht. Eindelijk iemand die hem een handje kan helpen met z’n witlof.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Milou gegijzeld door corona

Echt ideaal vindt Milou het nog steeds niet. Ze heeft wel gemerkt dat haar denkbeeld over het boerenleven erger was dan het in realiteit is, maar Milou zal er tijdens deze ‘gijzeling’ hoe dan ook achtergekomen zijn dat ze niet voor het platteland geboren is. Ze mist de stad en leuke dingen doen in het weekend. Op de boerderij héb je geen weekend, merkte ze op. Die witlof heeft ook op zaterdag en zondag aandacht nodig.

Lees ook: Boer Zoekt Vrouw-Dilemma: Milou of het Noorderlicht?

Ondanks dat ze het nu heel goed hebben samen, blijkt uit hun reüniegesprek met Yvon Jaspers dat ze er nog steeds niet helemaal uit zijn. Toch die afstand. Experimentje om het eerlijk te houden: sluit Boer Bastiaan en Milou een paar weken op in dat krappe appartementje in Frankfurt. Betere reality-tv ga je niet krijgen.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Nikkie Plessen
Bridget Maasland
Joy Beune
Beertje van Beers
Sylvana IJsselmuiden

Laatste nieuws

Battle of the Babes: Marieke Elsinga V.S Viviënne van den Assem

Wie zie jij liever achter de RTL Boulevard-desk staan: Marieke Elsinga of Viviënne van den Assem?

Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

We vroegen jullie wie jullie favoriet in dit sportieve een-tweetje is. De grote meerderheid zet Hélène in de basis!

Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Amy Vol

Deze sociale schoonheden bereiden je voor op al het leuks dat er deze week nog aan zit te komen! Ga je mee met Gaby, Amy, Sensi of Gwen?

Geef je mening