Vrouwen Nederlandse Vrouwen Blonde Daniëlle laat kinderen achter voor Big Brother

Blonde Daniëlle laat kinderen achter voor Big Brother

-

Blonde Daniëlle laat kinderen achter voor Big Brother

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

De eerste aflevering van Big Brother 2021 is inmiddels een feit. De 40-jarige blonde Daniëlle Dielemans, die vijf kinderen thuis heeft zitten, trok de meeste aandacht van de kijkers. En wel hierom!

Het is alweer meer dan 20 jaar geleden dat de eerste Big Brother-aflevering op televisie verscheen. Sinds 1999 was de show dan ook een regelrechte hit. Drama, verraad, liefde en verlangen, het kwam allemaal aan bod in Big Brother. Dit seizoen zou volgens de makers weer net zo spraakmakend moeten worden als de voorgaande seizoenen van Big Brother.

Daniëlle krijgt kritiek vanwege Big Brother

En jawel, al bij aflevering 1 is er in ieder geval één kandidate die de gemoederen flink bezig houdt. De blonde 40-jarige moeder Daniëlle Dielemans krijgt namelijk wel wat kritiek te verduren. Men vindt het namelijk niet kunnen dat de Brabantse Daniëlle haar drie eigen kinderen en twee stiefkinderen 100 dagen achterlaat voor het programma. Daniëlle zelf schaalt haar deelname onder de noemer ‘me-time’ en zei: ‘Ik voel het oordeel van de moedermaffia al aankomen’. 

 

Veel vrouwen zijn fan van Daniëlle

Er zit overigens ook een andere kant aan het verhaal. Er zijn namelijk ook heel wat vrouwelijke kijkers, die juist helemaal fan zijn van de blonde Brabantse. Zij zijn dan wel weer wat minder fan van Theo.

Waar hebben we Theo toch eerder gezien?

Oh ja, dan nog even dit. Bij veel kijkers kwam Theo ze toch wel wat bekend voor. Twitteraar Daryl weet ons gelukkig te vertellen waarvan!

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Victoria Koblenko
Malou Petter
Marieke Elsinga
Sandra Schuurhof
Tooske Ragas-Breugem

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening