Anouk slaat weer op tilt bij The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Anouk heeft zich tot nu toe nog niet bepaald van haar vriendelijkste kant laten zien bij The Voice of Holland. Ook deze keer zien haar collega’s de bui al hangen…

Anouk wordt vaak geroemd om haar open- en eerlijkheid bij The Voice of Holland. De zangeres kon er in voorgaande seizoenen snoeihard invliegen na een (in haar ogen) matig optreden, maar bleef dan wel altijd constructief. Dat is dit seizoen helemaal anders! Kandidaat Brenda Bee werd, ondanks dat ze gewoon door was, finaal afgebrand door Anouk. Ook schold ze collega-coach Jan Smit uit. De persoonlijke corona-container, waardoor Anouk dit jaar op een scherm ‘in de studio’ zit, lijkt het humeur van de Haagse niet bepaald goed te doen. Ook deze aflevering ziet ze het even niet meer zitten…

Lees ook: Gaat Hanin (18) The Voice of Holland winnen?

Ali B voorspelt onweer bij Anouk in The Voice

In onderstaand voorproefje zie je dat Anouk wéér een slecht humeur heeft tijdens de opnames van The Voice. Niet alleen haar gezicht staat op onweer: er komen zelfs donderwolkjes bij kijken! Als ze de kandidaten (en Jan) maar heel laat deze keer!

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.