Vermaak TV / Series Anouk Hoogendijk wil vaker op tv

Anouk Hoogendijk wil vaker op tv

-

Anouk Hoogendijk wil vaker op tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Anouk Hoogendijk tv

En wij willen meer Anouk!

Anouk Hoogendijk heeft de smaak te pakken! De ex-voetbalster is op dit moment wekelijks met haar strakke sportlijf op tv in Expeditie Robinson, en zat al eens bij de NOS aan tafel als voetbalanalyst, en is op zoek naar meer screentime!

“Heel eerlijk: ik had een beetje gehoopt dat het zo zou lopen,” vertelt ze aan Viva. Er komt steeds meer belangstelling voor de knappe blondine, en dat is natuurlijk niet gek! “Ik gebruik de komende periode om me te oriënteren op de mogelijkheden. Ik voer gesprekken met verschillende partijen.” In wat voor vorm dan ook, wij zijn vóór meer Anouk Hoogendijk op ons scherm! Jij toch ook?

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Anna Nooshin
Elize [Elise van der ...
Kajsa Ollongren
Cecilia de la Rie
Dee van der Zeeuw

Laatste nieuws

Dionne Slagter (Onnedi) in pikant verkleedpartijtje op TikTok

Dinsdag TikTok-dag! Youtuber Dionne Slagter (Onnedi) pakt flink uit op de spraakmakende filmpjessite. In een filmpje toont ze haar nieuwe garderobe. Chique, casual, een tikkeltje pikant: alles komt langs...

DIT is waarom Nikkie de Jager de Mol is

Terwijl de vrouwelijke kandidaten één voor één sneuvelen, begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? wel steeds spannender te worden. Ook de geruchtenmolen loopt op volle toeren. Er dook deze week een nieuwe, zeer geloofwaardige theorie op: Nikkie de Jager is de Mol.

Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan 'the morning after' dit eitje voor haar!

Geef je mening