TV / Series

HomeVermaakTV / Series

Kijk de Netflix trailer van Love, Death & Robots seizoen 2

In 2019 was de serie een instant hit op Netlfix en nu keert het terug met een tweede seizoen. Love, Death & Robots is een anthologieserie waarin vaak de grimmige, donkere kant van de toekomst wordt belicht. Denk Black Mirror, maar dan met animatie.

Nieuwe Spaanse serie The Innocent op Netflix

Er is weer een nieuwe hitserie van Spaanse bodem verschenen op Netflix. De miniserie El inocente (The Innocent) gaat over een eigenaardige misdaad. Na een uit de hand gelopen ruzie beland Mat in de gevangenis als moordenaar.

Zoethoudertje: de mooiste foto’s van Babette van Veen in GTST

Paniek! Babette van Veen staat voor een tijdelijk vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze foto's houden je gedurende haar break een tijdje zoet...

Opvallende Emma D’Arcy speelt hoofdrol in nieuwe GoT spin-off House of the Dragon

Wie is deze opvallende acteur die de hoofdrol in spin-off Game of Thrones: House of the Dragon gaat spelen?

Netflix onthult ‘eerste beelden’ Lupin seizoen 2

Netflix weet hoe ze een tv-serie op moeten hypen! Elk snippertje info wordt gebracht als breaking news. Deze nieuwe beelden van Lupin vallen ook in die categorie!

Ilse DeLange stopt noodgedwongen met Let’s Dance

Ilse DeLange heeft helaas een punt moeten zetten achter haar Duitse televisie avontuur. Na acht liveshows van het programma Let’s Dance, stopt ze vanwege een blessure.

Netflix komt met trailer van nieuwe superheldenserie Jupiter’s Legacy

Netflix moet inmiddels concurreren met andere grote streamingservices als DisneyPlus en AmazonePrime. En waar Disney alle Marvel content heeft en Amazone een aantal goede...

Kirsten Westrik, de zus van Merel Westrik, presenteert nieuw programma

Ze zeggen wel eens dat zussen soms bizar veel op elkaar kunnen lijken. In het geval van Kirsten Westrik blijkt dit gezegde erg goed te kloppen. Ze volgt het voorbeeld van haar zus Merel. Binnenkort kan je nog veel meer zien van Kirsten. 

Foto updates

Welmoed Sijtsma
Nikki Herr
Sandra Schuurhof
Marlayne Sahupala
Tooske Ragas-Breugem
Annemarie Brüning
Maxima Zorreguieta
Cecilia de la Rie
Wendy-Kristy Hoogerbr...
Suse van Kleef

Laatste nieuws

Lisa Vol van O’G3NE straalt op podium in glitterjurk

De zusjes van OG3NE mochten tijdens de beste liedjes van het Songfestival optreden met Rise like a Phoenix. En dat deden ze bijzonder goed. Al helemaal Lisa, die straalde namelijk op het podium. Al kan dat ook zijn vanwege haar glitterjurk. 

De mooiste Instagram foto’s van Barbara Sloesen

Barbara Sloesen heeft in haar leven een hoop gedaan. Zo heeft ze in meerdere films en series gespeeld. Ook is ze erg actief op social media, voornamelijk Instagram. Daar plaatst ze regelmatig mooie foto's!

Feiten die je nog niet wist van Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel is een rijzende ster binnen het Nederlands muzieklandschap. Vele succesvolle samenwerkingen, meerdere hits die weken op rij in de top tien blijven staan en uitverkocht optreden na uitverkocht optreden. Maar wat weet jij nog niet over Maan?