TV / Series

Home Vermaak TV / Series

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...

De officiële trailer van Netflix’ Sky Rojo is nu uit!

De opvolger van Spaanse series van La Casa de Papel en Vis a Vis komt binnenkort op Netflix. Ben jij al klaar om te genieten van vette actie en temperamentvolle vrouwen? De serie belooft een regelrechte hit te worden! 

Bekijk de teaser voor The Walking Dead seizoen 11!

Voor wie geen genoeg kan krijgen voor The Walking Dead is er goed nieuws! Er wordt er hard gewerkt aan het nieuwe seizoen!

Netflix komt met trailer Shadow and Bone

Een van de nieuwe toffe series die naar Netflix komt is het duistere Shadow and Bone. Een serie over magie, actie en een broedende oorlog.

Romy Monteiro scoort rol in Goede Tijden Slechte Tijden

Het wordt de komende tijd druk in Meerdijk. Niemand minder dan Romy Monteiro verhuist naar het plaatsje uit Goede Tijden, Slechte Tijden.

Outlander seizoen 5 nu op Netflix!

Het heeft even mogen duren, maar nu is het dan eindelijk zover. Seizoen 5 van de populaire Netflix serie Outlander is te bekijken op de streamingsite.

Foto updates

Myrna Goossen
Marije Knevel
Eva Vloon
Dyantha Brooks
Bridget Maasland
Chantal Janzen
Nicolien Kroon
Jill Bleiksloot
Nikki Herr
Malou Petter

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden?