TV / Series

HomeVermaakTV / Series

Stefano Keizers redt huilende boerin Annemiek van snelle ondergang Expeditie Robinson

De kandidaten hebben meer honger dan ooit en dat valt bij iedereen zwaar. Vooral bij boerin Annemiek Koekoek, die snikkend naar een warme maaltijd snakte...

Netflix komt met trailer van Nederlandse misdaadfilm Forever Rich

Nederlandse serie scoren weer erg goed op de internationale markt. Daarom heeft Netflix ook groen licht gegeven voor de vette misdaadfilm Forever Rich.

Kijkers Expeditie Robinson geschokt: alleen bedekte BN’ers in koud Kroatië

Expeditie Robinson is begonnen aan zijn nieuwste seizoen. En niet vanaf een tropisch eiland, maar in het koude Kroatië. En dat levert een hoop bedekte BN'ers en boze kijkers op. 

Het laatste seizoen van La Casa de Papel staat op Netflix

Je hebt er even op moeten wachten, maar het is eindelijk zover. Het spannende laatste seizoen van La Casa de Papel staat dan eindelijk op Netflix.

Deze GTST-sterren stralen weer in nieuw seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden

Het is weer zover! Een nieuw seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden staat voor de deur. En deze prachtige sterren staan weer klaar om te stralen. 

Eva Jinek is terug als ster van de Nederlandse televisie

Eva Jinek begint weer aan een nieuw seizoen van haar talkshow Jinek. De ongekende koningin van de late night show is terug van weg geweest.

Stylist Roos Reedijk keert terug in nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken

Het vierde seizoen van Kopen Zonder Kijken gaat vandaag (maandag 30 augustus) weer van start. Ook interieurstyliste Roos Reedijk zal dit seizoen weer te zien zijn in het hoog scorende woonprogramma.

Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden is het hoogtepunt van Expeditie Robinson

Heel lang heeft ze het geheim kunnen houden, maar Dumpert-ster Sylvana Ijsselmuiden doet mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

Foto updates

Sylvie Meis
Chantal Janzen
Caroline Tensen
Pernille la Lau
Marielle van Essen
Myrna Goossen
Tooske Ragas-Breugem
Jessie Jazz Vuijk
Pip Pellens
Abbey Hoes

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?