Vermaak Scoren op vakantie? Neem de wip-wereldkaart mee

Scoren op vakantie? Neem de wip-wereldkaart mee

-

Scoren op vakantie? Neem de wip-wereldkaart mee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het is niet echt meer van deze tijd om bij de ANWB of de plaatselijke boekenwinkel een kaart te kopen van je vakantiebestemming, maar er is één kaart die je sowieso wel wil hebben. De ‘easy-to-bang-map’!

Het lijkt een tikkeltje vrouwonvriendelijk en erg pro-mannen, en eerlijk gezegd is het dat ook wel een beetje, maar uiteindelijk gaat het leven toch om voorplanting en het doorgeven van de soort. Dus je vakantie daar op aanpassen, dat lijkt dan ineens niet zo’n gek idee toch?

Seksuele wereldreiziger

Waar het om gaat is de eerder genoemde de ‘easy-to-bang-map’. Deze schatkaart is gemaakt door sekstoerist Daryush Valizadeh, beter bekend onder zijn pseudoniem Roosh V. Hij heeft als pickup-artist de hele wereld rondgereisd en vrouwen zover proberen te krijgen om met hem een beschuitje te eten, brommers te kiek’n of gewoon een ordinaire, vrijgevochten sekspartij te hebben.

Als je de wereld rondreist, dan zul je voornamelijk tegen één ding aan lopen: cultuur. Niet overal ter wereld zijn de vrouwtjesmensen namelijk even gewillig en dat is dan ook net wat Roosh V met zijn kaart wilde laten zien aan zijn mannelijke soortgenoten.

(Lees verder onder de video)

Makkelijk scoren

Als je naar de kaart kijkt, dan zul je de grootste kans van slagen hebben in het midden van Afrika en in Azië. Niet gek dat al die backpackers daar natuurlijk heen gaan. Dat verklaard meteen een hele boel. Wat nou ‘op zoek naar jezelf’ en een ‘tussenjaartje’? Dat reizen is gewoon een oppervlakkige zoektocht naar een passend gaatje!

Mocht je nou wat testosteron over hebben en je wil daar wat mee tijdens je welverdiende vakantie. Reis dan in ieder geval niet af naar het moslimterritorium. In landen zoals Saudi-Arabië, Irak en Iran schijnt het volgens de ‘easy-to-bang map’ nogal lastig te zijn om daar aan het einde van de avond te eindigen met een vrouw in je bed die ook nog eens bereidwillig is om vrijwillig jouw overtollige hormonen in ontvangst nemen.

Controverse

Oké, er valt wel degelijk wat te zeggen over de herkomst van deze kaart. Bedenker Roosh V is namelijk nogal een controversieel type. Hij staat bekend als een extreem rechtse en extreme pro-mannen predikant. Zo heeft hij ooit een artikel geschreven waarin hij voorstelde om v**********g te legaliseren. Tja, dat is nogal een voorstel.

Als sekstoerist zou dat de boel natuurlijk en stuk makkelijker maken, maar bij elk fatsoenlijk en weldenkend mens in 2020, man óf vrouw, schiet dit natuurlijk in het verkeerde keelgat. Het is ook niets voor niets dat de boeken die Roosh V geschreven heeft van Amazon zijn gehaald.

Mocht je dus geïnteresseerd zijn geraakt naar de theorieën van pick-up artist Roosh V, weet dan dat je boeken in ieder geval niet in het openbaar moet laten slingeren. Al helemaal niet in het bijzijn van vrouwen!

 

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening