ZO: Davina Michelle moet even iets kwijt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er zitten een hoop opgekropte gevoelens dwars bij Davina Michelle. Die moet de zangeres af en toe in één keer kwijt. Deze keer filmde ze zo’n rauw momentje – zonder make-up, midden in haar keuken…

Davina Michelle is een pittige dame. Zulke dames moeten af en toe eventjes afkoelen. Davina legde zo’n moment op video vast terwijl ze – al kokend – aan het aanrecht stond!

Lees ook: WOW: Davina Michelle heeft compleet nieuwe look!

Davina Michelle gaat helemaal los in rauwe video

‘Waarom koken zo lang duurt’ – Je begrijpt het al, het is niet altijd een pretje om Davina Michelle te zijn. De zangeres moet, zeker nu ze nauwelijks concerten kan geven, af en toe haar muzikale ei even kwijt. Ook als ze net even rustig zonder make-up aan het koken is. Ze strekt niet alleen haar stembanden, maar ook haar armen en hoofd doen lekker wild mee! Zo, dat lucht op!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...