ZO: Davina Michelle moet even iets kwijt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Er zitten een hoop opgekropte gevoelens dwars bij Davina Michelle. Die moet de zangeres af en toe in één keer kwijt. Deze keer filmde ze zo’n rauw momentje – zonder make-up, midden in haar keuken…

Davina Michelle is een pittige dame. Zulke dames moeten af en toe eventjes afkoelen. Davina legde zo’n moment op video vast terwijl ze – al kokend – aan het aanrecht stond!

Lees ook: WOW: Davina Michelle heeft compleet nieuwe look!

Davina Michelle gaat helemaal los in rauwe video

‘Waarom koken zo lang duurt’ – Je begrijpt het al, het is niet altijd een pretje om Davina Michelle te zijn. De zangeres moet, zeker nu ze nauwelijks concerten kan geven, af en toe haar muzikale ei even kwijt. Ook als ze net even rustig zonder make-up aan het koken is. Ze strekt niet alleen haar stembanden, maar ook haar armen en hoofd doen lekker wild mee! Zo, dat lucht op!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?