Vermaak Muziek Triootje met Lady Gaga

Triootje met Lady Gaga

-

Triootje met Lady Gaga

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

lady gaga trio

Hoe zou dat er uit zien? Een triootje met Lady Gaga. Moederskindje Justin Timberlake kan je wel vertellen hoe dat was. Samen met Lonely Island-held Adam Samberg doet hij voor Saturday Night Live een triootje met de freaky Lady Gaga. Ze lijken wel een slap aftreksel van New Kids! Met een schrale pruik, plukjes vlassig snorhaar en gouden kettingen faken ze een trio.

En Lady Gaga? Die lijkt net of ze achter een rood raampje vandaan komt. Weten we ook meteen hoe dat eruit ziet: goedkoop. Laat het acteren maar aan de grote mensen over, Timberlake. Ga alsjeblieft weer verder met huilen in een hoekje.

Tip van de wannabe New Kids: doe de helikopter!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening