Vermaak Muziek OG3NE trekt legaal 'volle zalen'

OG3NE trekt legaal ‘volle zalen’

-

OG3NE trekt legaal ‘volle zalen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Alle artiesten die lopen te zeuren dat het door Corona onmogelijk is om nog een eerlijke boterham te verdienen, mogen een voorbeeld nemen aan OG3NE. Deze dames zijn een drietal, en zouden het dus nóg veel moeilijker moeten hebben in coronatijd. Toch doen Lisa, Amy en Shelley het op dit moment juist beter dan alle andere Nederlandse artiesten. Met een positieve instelling en een beetje creativiteit kom je een heel eind!

De quarantaine heeft veel mensen een creativiteitsboost gegeven. We kunnen tegenwoordig werken, gamen, borrelen, quizzen, feliciteren en bezoeken zonder onze stoel te verlaten. Alleen concerten bezoeken kon nog niet. Voor veel Nederlandse artiesten is het ‘onmogelijk’ geworden om hun werk te doen. Voor OG3NE is er weinig veranderd. Ze gaven sinds de quarantaine al elke week een mini-concertje voor hun fans. Onlangs organiseerden ze hun eerste ‘grote’ concert. Zonder publiek, maar wel met meer dan 10.000 kijkers!

Lees ook: OG3NE doet nog een keer ‘Songfestival’

OG3NE geeft Home Isolation Concert

Week na week viral gaan met een loepzuiver gezongen driestemmige Home Isolation-medley, verveelt de meiden van OG3NE duidelijk nog niet. Toch durfden ze afgelopen week een stapje verder te gaan met een heus Home Isolation Concert. Ze bouwden een ‘coronaproof’ studio (die wat weghad van een rij pashokjes) en zorgden ervoor dat hun liveband ook volgens de regels mee kon spelen. Op die manier streamden ze hun eerste concert sinds de lockdown.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Lisa, Amy en Shelley met vertraging

Het allereerste ‘pay-per-view’ concert van Nederland kwam niet zonder problemen tot stand. OG3NE moest hun fans om geduld vragen nadat de streamingswebsite, die ze voor hun concert wilden gebruiken, het vlak voor aanvang begaf. Ze stelden het evenement een tijdje uit, zochten een ander geschikt medium en konden alsnog, met een beetje vertraging, een uniek optreden geven aan een ‘klein Gelredome’ vol met mensen. Dat beviel OG3NE en hun fans zó goed, dat ze meteen nieuwe concerten hebben aangekondigd.

OG3NE BeeGees

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Joy Beune
Beertje van Beers
Sylvana IJsselmuiden
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

We vroegen jullie wie jullie favoriet in dit sportieve een-tweetje is. De grote meerderheid zet Hélène in de basis!

Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Amy Vol

Deze sociale schoonheden bereiden je voor op al het leuks dat er deze week nog aan zit te komen! Ga je mee met Gaby, Amy, Sensi of Gwen?

Rondje Forum 26-5: foto’s van Jutta Leerdam, Robin Martens en meer

Robin Martens showt haar figuurtje, Jutta Leerdam kijkt ons doordringend aan, Maaike Timmerman doet eens lekker gek en Klaasje Meijer laat zien waarom óók volwassenen van K3 houden.

Geef je mening