OG3NE in strakke pakjes vanwege nieuwe plaat ‘Dat ben Jij’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het is weer zo ver! Populaire meidengroep OG3NE heeft een nieuwe plaat uitgebracht. Bij Humberto doen ze het nummer voor het eerst live en zelf zijn de zusjes er razend enthousiast over. En dat enthousiasme laten ze maar al te graag zien. 

Een lief, teder liedje over een grote levensvraag. Dat is Dat Ben Jij, volgens meidengroep OG3NE. Het is een zeer bijzonder nummer, aangezien de drie zusjes voor het eerst zelf mee mochten schrijven aan de muziek. Voorheen zaten mannen en vrouwen achter bureautjes bij het platenlabel de tekst te pennen, maar voor deze plaat heeft de groep, samen met een klein team op een writerscamp, zelf de tekst bepaald. Verwacht dus een puur nummer, met onderwerpen die dicht bij de meiden staan. Dat belooft veel goeds!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

Lees ook: Shelley Vol is niet zo vol meer

Feest vieren met glitters

Een leuke en vooral spannende dag dus voor de zusjes. Ze kunnen in ieder geval niet wachten totdat iedereen hun nieuwe nummer te horen krijgt. Daarom zijn ze al volop van de daken aan het schreeuwen dat hun nummer Dat Ben Jij er aan zit te komen. Er was duidelijk een thema afgesproken tussen de zusjes. Alle drie promoten namelijk het nieuwe nummer terwijl ze hun mooiste glitters hebben aangetrokken. Daarmee trekken ze wel gelijk de aandacht, al kan je natuurlijk sowieso al moeilijk om de zusjes Vol heen met hun charisma.

Lisa’s Look

Lisa is de eerste van de zusjes die het nummer wilde delen met de buitenwereld. Tussen de bedrijven door laat ze weten dat je hun nieuwe nummer kan beluisteren en waar. In haar all-out look betovert ze bijna haar fans. Hoe kan je nou niet naar het nieuwe nummer van OG3NE luisteren na die lieve blik? Met haar glinsterende ketting verleidt zij iedereen om zo snel mogelijk hun liedje te luisteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Disco Amy

Amy plaatste als tweede iets en besloot het iets minder subtiel aan te pakken dan haar zus. Met een look waar je letterlijk niet omheen kan, omdat de glitters je in de ogen vliegen. Normaal verblind Amy al met haar looks, maar nu al helemaal in haar disco jurk. Met de handen speels in het haar probeert ze iedereen aan te sporen om Dat ben Jij te gaan luisteren. Ze vindt het wel spannend wat iedereen van het nummer gaat vinden, maar lacht die spanning gelukkig lief weg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Shelley Chic

“Wat Amy kan, dat kan ik ook” moet Shelley gedacht hebben met deze look. In een iets minder opvallend glitterjurkje dan haar zus promoot ze hun nieuwe nummer bij haar fans. Ze zet, in tegenstelling tot de selfies van haar zussen, bijna haar hele lichaam op de foto om nog maar eens trots te benadrukken dat ze de afgelopen maanden zo hard aan haar uiterlijk heeft gewerkt. En wat een resultaat blijft het, want Shelley ziet er geweldig uit. Ze kan, net als haar zussen, niet wachten om het nummer Dat Ben Jij live te gaan spelen. Nu maar hopen dat ze dat in net zulke betoverende outfits doen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.