Miley Cyrus dumpt vriend en gaat helemaal los

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Miley Cyrus is weer helemaal terug. En hoe. Deze week dumpte Miley Cyrus vriend Cody simpson en bracht ze een gloednieuwe muziekclip uit waarin het voormalig Disney-sterretje helemaal losgaat. 

Het was alweer een tijdje wat stiller rondom Miley Cyrus, met wie het éindelijk een beetje lekker leek te gaan. Na haar scheiding van Liam Hemsworth en haar hete romance met Kaitlynn Carter die in tranen eindigde, leek ze eindelijk gelukkig in de liefde met Cody Simspon. Een jongen die ze al 10 jaar kende.

Miley Cyrus is weer helemaal single

Miley Cyrus maakte op Instagram Live echter een abrupt einde aan dit sprookje. ‘Cody en ik zijn uit elkaar’ klonk er in de oren van haar 113 miljoen Instagramvolgers, die de breuk niet hadden zien aankomen. Volgens Miley zelf zijn de twee uit elkaar, omdat ze beiden aan zichzelf moeten werken.

Single Miley Cyrus gaat los in nieuwe single

De clip van haar nieuwste nummer ‘Midnight Sky’ is zeker niet lafjes te noemen. In de video zien we dan ook de Miley Cyrus die we kennen: uitdagend, zelfverzekerd en niet bang om haar eigen plan te trekken. Combineer dat met schaarsgeklede glitterpakjes en discoballen en je hebt een voltreffer van een muziekclip.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.