Vermaak Muziek Marlijn Weerdenburg is niet bang

Marlijn Weerdenburg is niet bang

-

Marlijn Weerdenburg is niet bang

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Net als elke vrijdag zoomen we weer in op de nieuwste Spotifylijst van Nederland: new Music Friday. Ook deze muzikale vrijdag wordt er weer een artiest in het zonnetje gezet. Ditmaal is niemand minder dan het zonnetje in huis, Marlijn Weerdenburg, aan de beurt!

Marlijn verleidt ons nu ook via Spotify

Het moment is daar: Marlijn Weerdenburg verleidt ons nu ook via Spotify! Het album van Marlijn staat dan ook vanaf deze geluksdag (vrijdag de dertiende) op het populairste muziekplatform ter wereld. En dat is nog niet alles: Marlijns single ‘Ik ben niet bang’ is zelfs in de Nederlandse New Music Friday-lijst te vinden.

Een lichtpuntje aan de horizon

Volgens de favoriete blondine van vele Mannenzaken-lezers staat het lied ‘Ik ben niet bang’ volledig in het teken van prille liefde. Marlijn Weerdenburg zingt in haar nummer namelijk over de ontmoeting met haar vriend Paul. Een lichtpuntje in de horizon tijdens een moeilijke tijd, aldus Marlijn zelf.

Wat kan Marlijn eigenlijk niét?

Het lijkt de enige mogelijke vraag om jezelf te stellen: ‘Wat kan Marlijn Weerdenburg eigenlijk niet?’. Ze speelde rollen, als die van Danni Lowinski én presenteert succesvolle programma’s, als Moltalk. Daar komt nu dus ook nog even bij, dat deze blondine over een massief gouden keeltje beschikt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thanks @spotifynl We staan in New Music Friday en in Je Moerstaal! Debuutalbum is NU UIT!

Een bericht gedeeld door Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) op

 

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Miljuschka Witzenhausen
Fidan Ekiz
Sandra Schuurhof
Sharon Pieksma
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

FORUM: bekijk de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

BREEK: de forumpagina van Sensi Lowe staat nu vol met spannende vakantiekiekjes van de blondine!

Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live-tv? Het eerste debat tussen Trump en Biden was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

#Mondkappennou: Ga jij net als Celine Huijsmans een mondkapje dragen?

Geen mondkapjesverplichting, maar een landelijk dringend verzoek tot het dragen van een mondkapje. Dat is er na veel geruzie uitgerold na een overleg in de Tweede Kamer. Ben JIJ net als Celine Huijsmans van plan dit advies op te volgen?

Geef je mening