Vermaak Muziek Maan de Steenwinkel geeft voorbeeld aan Dua Lipa

Maan de Steenwinkel geeft voorbeeld aan Dua Lipa

-

Maan de Steenwinkel geeft voorbeeld aan Dua Lipa

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Nu het voor artiesten bijna onmogelijk is om met hun producers en bandleden de studio in te duiken, wordt nieuw materiaal maken lastig. Maar wie wat bewaart, die heeft wat. Op die manier kon Maan de Steenwinkel tonen dat Nederlandse zuinigheid loont in schrale tijden. Ze had namelijk nog een uitermate geschikt rood wijntje liggen voor tijden als deze. Wereldster Dua Lipa volgde niet veel later het voorbeeld van haar grootste fan, maar op iets grotere schaal.

Maan de Steenwinkel was al fan van Dua Lipa voordat de Britse zangeres de wereldartiest werd die ze nu is. Wat Dua heeft, dat wil Maan ook. Carrière, kledingstijl, stemgebruik, veelzijdigheid – de Nederlandse artiest laat zich graag inspireren door haar grote idool. Afgelopen week was Maan Dua echter een piepklein stapje, of eigenlijk slokje, voor.

Rode Wijn

Want vlak voor Dua Lipa haar nieuwe album lanceerde kwam Maan met haar spiksplinternieuwe single Rode Wijn! Voor het nummer vormt ze een gelegenheidsduo met rapper Kraantje Pappie. Soms moet je wachten, net als bij rode wijn, want dan wordt het beter – dat is de les die Maantje Pappie ons probeert te leren. Een beter moment om dit muzikale flesje open te trekken is er niet.

Want wachten zullen we (thanks corona), en dat doen we uiteraard het liefst met een goed glas wijn erbij. De rode outfits, waarmee Maan vóór de release al zat te teasen op Instagram, doen de clip en daarmee ook de afdronk ten goede.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Dua zet fles aan haar Lipa

Over wachten tot het goede moment gesproken. Als Maans nieuwe nummer één perfect ‘alleen in noodgevallen openen’-flesje was, hoe moeten we het volledige nieuwe album van Dua Lipa, dat een paar daagjes later uitkwam, dan noemen? Een hele wijnkelder?

Dankbaar dronk Dua Maans aperitiefje leeg, waarna ze haar eigen magnumfles op tafel zette: Future Nostalgia. En die scoort natuurlijk als een malle. Vrolijke popsongs doen het goed in tijden als deze. Toch hopen we dat iedereen, terwijl ze dronken in isolatie van Dua’s deuntjes genieten, die bescheiden maar zeer welkome toost van ‘onze’ Maan niet vergeten. Zij was namelijk de eerste die haar noodvoorraad met ons deelde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Nikkie Plessen
Bridget Maasland
Joy Beune
Beertje van Beers
Sylvana IJsselmuiden

Laatste nieuws

Battle of the Babes: Marieke Elsinga V.S Viviënne van den Assem

Wie zie jij liever achter de RTL Boulevard-desk staan: Marieke Elsinga of Viviënne van den Assem?

Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

We vroegen jullie wie jullie favoriet in dit sportieve een-tweetje is. De grote meerderheid zet Hélène in de basis!

Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Amy Vol

Deze sociale schoonheden bereiden je voor op al het leuks dat er deze week nog aan zit te komen! Ga je mee met Gaby, Amy, Sensi of Gwen?

Geef je mening