‘Lockdown Live’ online concerten met OG3NE

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

OG3NE is lekker bezig. Eerder scoorde ze al goed met hun Home Isolation concerten en nu opnieuw gaat het trio aan de slag met een livestream. Heel Maart staat in het teken van digitale concerten door de populaire meidengroep.

Markeer alle donderdagen in Maart alvast in je agenda, want dan kan je de meiden van OG3NE los zien gaan vanuit je eigen woonkamer. OG3NE gaat los via de livestream. Het trio probeert op die manier toch hun publiek te bereiken en concerten te blijven geven in coronatijd. De vorige keer dat ze dat probeerde was een grandioos succes, dus is het nu tijd voor ronde 2.

Lees ook: De Winterse avonturen van Amy Vol van O’G3NE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

Verlangen naar een feestje

Nu iedereen verlangt naar een avondje ongedwongen feesten, komt OG3NE met de ideale oplossing. Want hoewel je nog niet fysiek met elkaar in een ruimte mag staan, houdt niks je tegen om online net zo hard te genioeten van een goed feestje en mooie muziek. Een voordeel, je bent niet meer zo belachelijk veel geld kwijt aan concert of festivalbier.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

Disco never dies

Wat het thema wordt van deze nieuwe concerten? Disco! Nee, Disco is niet dood. Het trio brengt de muziekstijl keihard terug. Lock Down Live staat in het teken van Saturday Night Fever. Denk verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek. Dus stof alvast je discobal af en haal de plateauzolen van zolder, het is tijd voor een goed feestje! De meidengroep geeft livestream concerten op 11, 18 en 25 maart.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!