Lisa Vol van OG3NE viert summer vibes met diepe V-hals

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

OG3NE heeft een zinderend zomeravondje voor je in petto! Vooral Lisa Vol zal op deze manier volle digitale zalen trekken…

De meiden van OG3NE waren tijdens de start van de nationale quarantaine pioniers op het gebied van digitale concerten. Daar zijn de drie zingende zusjes gelukkig nog steeds niet mee gestopt! Hun nieuwste reeks ‘stay at home’-optredens staan op het punt van beginnen. Omdat het eigenlijk geen binnenblijf-weer meer is proberen Amy, Shelley en Lisa Vol heuse Summer Vibes naar je woonkamer te brengen. Als ze dat in de outfits op deze foto doen, gaat dat helemaal goedkomen!

Lees ook: Oeps! Feestende Lisa Vol worstelt met jurkje 

Lisa Vol en de tweeling

Biertje open, stoel op ligstand, zonnebril op de neus en de laptop op schoot: het is misschien niet helemaal wat je je bij ‘Summer Vibes’ voorstelt, maar met de quarantaine-eindstreep in zicht moet het nog heel eventjes zo. Toch heeft het wel iets, zo’n online concert. Een intiemer momentje met Lisa Vol en de tweeling Amy en Shelley ga je als gewone sterveling helaas niet krijgen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Summer Vibes met OG3NE

Op drie opeenvolgende zaterdagen gaat OG3NE hun Summer Vibes-concerten live uitzenden. Tickets voor deze avond vol met zomerse hits en catchy vakantiedeuntjes zijn sinds kort in de verkoop. Noem het slimme marketing, maar de knalblauwe outfits op het promoplaatje brengen ons alvast in de stemming. Diepblauw moeten we het eigenlijk noemen – niet alleen omdat je direct aan een blauwe lucht of zee moet denken, maar ook omdat je bijna verzuipt in de V-hals van Lisa Vol!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.