Vermaak Muziek Eva Koreman zet Expeditie door

Eva Koreman zet Expeditie door

-

Eva Koreman zet Expeditie door

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Eva Koreman
Eva Koreman © Instagram

Eva Koreman deed dit jaar mee aan Expeditie Robinson. Je zou denken dat je na een paar weken op een onbewoond eiland genoeg hebt van avonturen. Dat gold niet voor Eva: ze zette een nieuwe Expeditie op en liep voor Serious Request de blaren op haar voeten.

Serious Request is de inzamelingsactie van radiostation 3FM. Jaarlijks zamelen de dj’s geld in voor een bepaald goed doel. Mocht je niets hebben meegekregen van dit voormalig spektakel, dan is dat niet vreemd. Sinds het afscheid van het Glazen Huis (2017) is Serious Request niet meer het feestje dat het ooit was. Sterker nog: nu heeft 3FM Expeditie Eva weer nodig om aandacht te krijgen.

(Lees verder onder de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik ging trainen voor de Lifeline maar toen regende het en nu heb ik misschien nog niet eens gedoucht 💁🏻‍♀️

Een bericht gedeeld door Eva (@evakoreman) op

Lifeline

Wellicht dat Eva voor de volgende editie van de Lifeline – zoals het evenement nu heet – haar okselhaar kan laten groeien om te doneren. Aan de andere kant: wanneer je van Goes (Zeeland) naar Groningen (Groningen) wandelt om geld in te zamelen voor het goede doel, dan ben je eigenlijk al op een expeditie.

Hoewel de 3FM-dj’s meer geld inzamelden dan de vorige editie, is er dus nog geen waardige opvolger gevonden voor het Glazen Huis. Met een enorm lange wandeltocht trachtte de radiozender de melodramatische mix tussen enorm veel respect voor de hongerstaking en het kleine beetje leedvermaak wegens de lijdensweg te compenseren. Nadat deze gebeurtenis voor het tweede jaar op rij volledig langs onze aandacht is geglipt, kun je wel stellen dat dit mislukt is.

(Lees verder onder de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva (@evakoreman) op

Gemiste PR-kans

Je kunt overigens niet zeggen dat Eva niet goed voorbereid was. Ze begon waarschijnlijk al bij Expeditie Robinson om de aandacht op zich te vestigen. Zoals gezegd: ze krikte de waarde van okselhaar al op, maar heeft meer Expeditie-lifelines op haar kerfstok. Zo smokkelde Eva een c*****m met vitaminepillen erin, luchtte ze haar hart in de één op één sessies met de kijker én wist ze met een enorm handige ezelsbrug de aandacht voor eens en altijd op zich te vestigen.

Dat lijken allemaal schitterende sluikreclames voor haar werkelijke Expeditie. Want met een groepje BN’ers voor de camera het populairste liedje van Kinderen voor Kinderen (‘Op een onbewoond eiland’) in de praktijk brengen, verdient respect. Maar vrijwel volledig anoniem van Goes naar Groningen lopen: dát getuigt van echte klasse.

Ekte ekte medaille

Om Lifeline volgend jaar een échte levenslijn te geven, zal er wel wat anders uit de hoge hoed moeten komen. Want blaren op voeten lopen, dat doen ze tijdens de Nijmeegse Vierdaagse ook voor een medaille.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva (@evakoreman) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening