Emma Heesters kondigt mysterieuze samenwerking aan met Instagram video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Emma Heesters heeft op haar Instagram een mysterieuze samenwerking aangekondigd. Maar met wie neemt de felbegeerde zangeres straks een nieuw nummer op?

Met wie neemt zangeres Emma Heesters straks haar nieuwe nummer op? De bloedmooie zangeres heeft op haar Instagram een mysterieuze samenwerking aangekondigd. Met wie kan ze nog niet zeggen, maar er komen volgens Emma toffe dingen aan.

Lees ook: Emma Heesters is terug op nummer één positie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma kondigt nieuwe samenwerking aan

Je zou het bijna over het hoofd zien, maar in de beschrijving van haar nieuwste cover heeft Emma aangekondigd binnenkort een nieuwe, geheime samenwerking aan te gaan. Welke artiest mee doet aan haar nummer, dat houdt Emma nog even geheim, maar er is genoeg keuze. Met wie zou Emma nu willen samenwerken? De meest voor de hand liggende opties zijn even voor je op een rijtje gezet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

De beste zangers reünie met Jan Smit

De eerste kanshebber op die prachtige samenwerking met Emma is niemand minder dan Jan Smit. De zanger heeft een tijdje uit de race gelegen vanwege zijn burn-out, maar draait inmiddels weer mee op volle toeren. En dat betekent dat Jan weer veel tijd heeft om mooie nummers te maken, bijvoorbeeld met Emma. De twee kennen elkaar al goed van het programma Beste Zangers, dus is het helemaal geen gek idee om eindelijk een keer samen een liedje op te nemen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma en Davina zijn een gouden duo

Davina Michelle is de volgende op de shortlist van Emma. De twee beeldschone zangeressen hebben al eens samen het podium gedeeld in Ahoy, waar ze optraden voor een lege zaal. Davina gaf 4 concerten in samenwerking met Radio538 en een daarvan was een samenwerking met Emma. Een samenwerking die smaakt naar meer, tenminste, als je de fans moet geloven. Misschien wordt het dus tijd om deze oude samenwerking nieuw leven in te blazen.

Emma en de koningin van de samenwerkingen: Maan de Steenwinkel

Een zangeres die momenteel het record houdt voor de meeste toffe samenwerkingen in een korte periode is natuurlijk Maan de Steenwinkel. Misschien heeft Emma wel een nummer gemaakt met de koningin van de collabs zelf, Maan. Beide zangeressen domineren momenteel de hit lijsten en staan elke week vol in de schijnwerpers. Het zou dus niet gek zijn voor de twee vrouwen om hun krachten eens te bundelen en samen een nummer op te nemen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Voor wie kiest Emma Heesters?

Welke artiest Emma ook uitkiest voor haar volgende samenwerking, het wordt natuurlijk sowieso een genot om naar te luisteren. Emma is een zangeres van formaat, die inmiddels haar strepen wel verdiend heeft in de muzikale wereld. Elke artiest mag dus blij zijn als ze samen met Emma een tof nummer mogen maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.