Dit worden de verleidelijke hoogtepunten van de OG3NE theatertour

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Lisa, Amy en Shelley zijn door het dolle heen. Hun theatertour mag eindelijk na lang wachten doorgaan. En de verwachtingen zijn erg hoog!

De zusjes vol van meidengroep OG3NE hebben lang moeten wachten voordat ze weer het theater in mochten met een eigen tour. Maar nu is het dan eindelijk zover. Na 1.5 jaar beginnen de dames aan hun Sweet Harmony Tour: Home Isolation Edition. En dat belooft een feestje te worden. Alle successen van de thuis isolatie-video’s van OG3NE zijn verwerkt in het repertoire van deze, nu al legendarische, nieuwe theatertour.

Lees ook: Waarom Shelley Vol het leukste OG3NE zusje is

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

OG3NE helpt je knallend het jaar door

De nieuwe theatertour van de dames is niet mis. Tot volgend jaar zomer is er elke week wel een plaats waar je Lisa, Amy en Shelley kan zien optreden. Dat zijn een hoop optredens. En dat betekent dat er ook een hoop is waar je naar kan uitkijken. Wat je precies kan verwachten van de OG3NE theatertour lees je natuurlijk hieronder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

De verleidelijke danspasjes van Lisa, Amy en Shelley

Natuurlijk blijven de dames tijdens hun optredens niet als een stijve hark op het podium staan. Tijdens hun optredens gooien de meiden flink hun heupen los en maken er voor de hele zaal een regelrecht feestje van. Kunnen Lisa, Amy en Shelley zo goed dansen dan? Jazeker! De meiden hebben een flinke portie ritme en weten hun lichaam verleidelijk in de strijd te gooien om het publiek te betoveren.

De zusjes gehuld in strakke pakjes

Ook gaan Lisa, Amy en Shelley natuurlijk niet optreden in joggingsbroek en ruime sweater. Bij een leuk optreden horen natuurlijk leuke pakjes. En die hebben de zusjes in overvloed. Va die outfits waar je het al warm van krijgt als je er per ongeluk naar gluurt. Een hele avond met de zusjes van OG3NE in verleidelijke pakjes? Dat kan alleen maar goed zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Zwoele blikken en lieve lachjes

Behalve natuurlijk de prachtige outfits en goede moves van de dames, kan je straks ook genieten van de zwoele blikken en de lieve lachjes van de drie beeldschone zangeressen. De zusjes hebben de gave om je met één blik verliefd op hen te laten worden. Een talent dat ze tijdens hun optredens maar al te graag inzetten. Een beetje oogschaduw en de juiste lippenstift helpt natuurlijk enorm mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

De mooiste stemmen van Nederland

De zusjes van OG3NE behoren tot de meest getalenteerde zangeressen van Nederland. Met hun vocale talenten weten ze een groot publiek te raken en te ontroeren. Voor de zusjes is zingen alles. Verwacht dus een muzikaal hoogstandje tijdens de optredens van Lisa, Amy en Shelley.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?