‘Beste Zangers’ Miss Montreal en Tabitha gaan binnenkort viral

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Sinds het liedjesprogramma ‘Beste Zangers’ enorme hitlijst-successen voortbrengt is het dringen voor een plekje in de show. Wie meedoet gaat minimaal één keer viral. Binnenkort is het de beurt aan o.a. Miss Montreal en Tabita…

Wil je jezelf als artiest op de kaart zetten bij het grote publiek? Dan is Beste Zangers hét programma voor je. Onder andere Maan de Steenwinkel, Davina Michelle, Floor Jansen en Emma Heesters gebruikten het programma om definitief door te breken in Nederland. Geen wonder dat zangers en zangeressen in de rij staan om aan de coverparade van AVROTROS mee te doen. Komend seizoen, dat in september van start gaat, kunnen we gaan genieten van o.a. Tabitha en Miss Montreal.

Klik hier voor foto’s van Tabitha Foen-A-Foe

Miss Montreal in Beste Zangers

Miss Montreal is natuurlijk al een gevestigde naam in de Nederlandse Top40. Toch zal Sanne Hans (de echte naam van Miss Montreal) ook wel oren hebben naar miljoenen hits op Youtube, iTunes-successen en een enorme stijging in kaartverkoop. Zeker na de crisis komt een deelname aan Beste Zangers ontzettend goed uit. Maak je maar alvast op voor een aantal sterk gezongen covers door de blonde zangeres!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SAY (VEGAN)🧀 MORE OFTEN 🌱 (@tabithamusik) op

Tabitha breekt door in Beste Zangers

Het ‘jonge talent’ van dit jaar is Tabitha. De zangeres timmert al een aantal jaar aan de weg, maar staat nog altijd (te) vaak als ‘ft. Tabitha’ in de titel van een nummer. Tijd voor een definitieve doorbraak dus! De beeldschone zangeres heeft namelijk een dijk van een stem, die ook zonder Ronnie Flex, Maan, Nielson of Kriss Kross Amsterdam gewoon goed tot z’n recht komt. Let op: iedereen en z’n moeder zal na komend seizoen fan van Tabitha zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SAY (VEGAN)🧀 MORE OFTEN 🌱 (@tabithamusik) op

Artikel delen:

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...

Gerelateerde berichten