Vermaak Muziek Anouk zingt je relatie stuk

Anouk zingt je relatie stuk

-

Anouk zingt je relatie stuk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Anouk is een break-up expert. De zangeres heeft kinderen van vier verschillende mannen, en weet dus wat het is om iemand zat te zijn. Zij had in het verleden geen coronacrisis om de schuld te geven van het stuklopen van ‘n relatie, maar realiseert zich goed dat de huidige thuiszitsituatie voor sommige koppels slecht af kan lopen. Haar nieuwste nummer ‘Deena & Jim’ gaat over deze koppels, maar de song gaat misschien zelf ook nog een paar ‘slachtoffers’ maken…

Zelf draagt ze het als een soort geuzennaam, maar door de kracht van muziek zou het zomaar kunnen dat Anouk haar fans Nobody’s Wife of Nobody’s Man maakt met haar nieuwste lied. ‘Deena & Jim’ heet de song. Deze schreef ze, moederziel alleen in haar Marokkaanse hotelkamer, als eerbetoon aan koppels die moeite hebben bij elkaar te blijven dankzij de crisis.

Lees ook: Anouk zit aan de grond

Eenzame opsluiting

Sinds het begin van de coronacrisis zit Anouk ‘vast’ in een luxe resort in Marokko. Zij heeft zelf dus geen last van de problemen die ze in haar nieuwste nummer omschrijft. Dankzij haar vriend, die ze dus al een tijdje niet meer écht gezien heeft (misschien maar goed voor hun relatie ook, je weet het bij Anouk nooit), kwam ze op het idee om iets voor deze ‘andere slachtoffers’ van corona te doen.

Ze kon zich ontzettend goed voorstellen, zo zegt ze in de inleiding van het filmpje, dat er nu zat mensen zijn die helemaal genoeg van elkaar krijgen. Daar heeft ze dankzij haar eigen eenzame opsluiting gelukkig nog geen last van.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Anouk stiekem ontvolgen

Zit jij nou ook al weken thuis met je liefje, en merk je dat het de laatste tijd ook wat stroever loopt? Zorg dan in ieder geval dat ze Anouk de komende tijd even niet op haar tijdlijn tegenkomt. Even stiekem tijdelijk ontvolgen tot de hele crisis is overgewaaid. Ze zou je vriendin of vrouw zomaar op ‘n idee kunnen brengen! Mocht je dankzij ‘Deena & Jim’ nou zelf tot inkeer zijn gekomen, kan je in de resulterende break-up altijd de schuld richting die blonde dame in dat luxe Marokkaanse hotel schuiven. Er schijnt op dit moment maar één kamer bezet te zijn daar.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Carrie ten Napel
Bridget Maasland
Justine Marcella
Marieke Elsinga
Victoria Koblenko

Laatste nieuws

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

We hebben naast Ajax nog een 'Nederlands' team in de Champions League: Barcelona! Met Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf hét balletje van de avond!

ZIEN: uitgeputte Yolanthe Cabau deelt een #eerlijkevideo

Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

Geef je mening