Muziek

Maan de Steenwinkel geeft bijzonder optreden na warme reis

Er zijn weinig artiesten die slechts enkele momenten nadat zij terug zijn van hun reis een fantastisch optreden kunnen geven. Maar Maan de Steenwinkel flikt het!

Bloedmooie violiste Merel Vercammen maakt gewaagde keuze

Bloedmooie violiste is nog niet super bekend bij het grote Nederlandse publiek. Maar dat deze dame er wat van kan, is zeker. Tijd om eens kennis te maken.

Zangeres Elize lanceert videoclip met Oranje Leeuwinnen

Zangeres Elize heeft een clip online gezet van haar nummer Shoot Me Down met in de hoofdrol de Oranje Leeuwinnen. Zoveel powervrouwen in 1 clip zag je nog nooit!

Maan de Steenwinkel’s intieme moment met Miss Montreal tijdens The Streamers

The Streamers hebben gisteravond hun laatste concert aller tijden gegeven. Het hoogtepunt was natuurlijk het duet tussen Maan de Steenwinkel en Miss Montreal. 

Vaarwel: zangeres Maan geeft laatste optreden met The Streamers

De band The Streamers, die voornamelijk bekend stond om de geweldige duetten van Maan de Steenwinkel, stopt ermee. Komende zaterdag geeft de grootste band van Nederland een afscheidsconcert vanuit De Kuip in Rotterdam.

Emma Heesters deelt spannende Insta video

Emma Heesters doet het weer. Ze scoort met haar nieuwe hit Alles Wat Ik Mis, een samenwerking met Ronnie Flex, de nummer 1 plek. En dat vierde de twee op Instagram. 

Romy Monteiro de nieuwe ster op Eurovisie Songfestival

Romy Monteiro staat klaar om het stokje van Duncan Laurence over te nemen op het Eurovisie Songfestival tijdens de puntentelling.

De Nederlandse Stefania Liberakakis loopt over naar Griekenland op het Eurovisie Songfestival

Nederland heeft deze editie van het Eurovisie Songfestival gewoon twee keer de kans om in de finale te staan. Want hoewel Jeangu Macrooy ook een goede kans maakt, zijn alle ogen gericht op de Nederlands-Griekse Stefania Liberakakis.

Foto updates

Anouk Hoogendijk
Helene Hendriks
Dzifa Kusenuh
Nikkie Plessen
Jessie Jazz Vuijk
Dione de Graaff
Jutta Leerdam
Kristel Zweers
Marieke Elsinga
Iris van Lunenburg

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.