Verslag van EPT Barcelona

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

ept barcelona poker

Het achtste seizoen European Poker Tour in Barcelona zit er op. Beste gokkert is de Duitser Martin Schleich gebleken. Hij is het die een kleine €850.000 op zijn rekening mag bijschrijven. Dit maal helaas niet veel succes voor de Nederlandse pokerspelers.

Vorig jaar was het Shander de Vries die in Barcelona de Nederlandse eer hoog hield door de finaletafel te bereiken. Dit seizoen was het echter niet zo’n feest. Miguel Magan Tier mag zich met een 25e plaats en €18.000 de beste kaaskop noemen.

Natuurlijk was ook Fatima er weer bij. De hockeybabe lijkt het groene veld voorgoed te hebben verruild voor de groene tafel. Zij en manlief Raemon Sluiter, die ook meedeed, eindigden alleen net buiten de beste 120. En dan krijg je dus helemaal noppes. Tegenvallertje! Gelukkig kunnen de meeste topsporters aardig tegen hun verlies.

Omdat u waarschijnlijk veel liever luistert en kijkt naar dames, hier een mooi verslag van de EPT Barcelona door pokervrouwen Laura Cornelius en Kristy Arnett!

Artikel delen:

Laatste nieuws

De officiële trailer van Netflix’ Sky Rojo is nu uit!

De opvolger van Spaanse series van La Casa de Papel en Vis a Vis komt binnenkort op Netflix. Ben jij al klaar om te genieten van vette actie en temperamentvolle vrouwen? De serie belooft een regelrechte hit te worden! 

Maxime Meiland bereikt hoogtepunt op televisie

Dat was wel een héle bijzondere aflevering van Chateau Meiland...

Geraldine Kemper laat nieuwe liefde zien in Rooijakkers Over De Vloer

Tijdens een intieme 'housewarming' bij Rooijakkers over de Vloer onthult Geraldine Kemper alweer van de markt te zijn. Wie is de gelukkige?

Gerelateerde berichten