‘PS5 is beste next-gen console’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De Xbox Series X is uit, maar de meeste mensen wachten liever op de nieuwe Playstation 5. Hoewel de PS5 bijna overal uitverkocht is blijkt de next-gen console van Sony toch dé favoriet…

Met Sinterklaas en Kerst voor de boeg is het tijd om belangrijke beslissingen te maken: koop je dit najaar een PS5 of een Xbox One X? De gemiddelde man heeft een duidelijke voorkeur: we halen met z’n allen de Playstation 5 in huis! 76% van de stemmen gingen naar de nieuwe next-gen console van Sony.

[poll id=”68″]

PS5 bijna overal uitverkocht, wel veel korting

We hebben slecht nieuws en goed nieuws. Eerst het slechte: de PS5 is bijna overal uitverkocht. Met een beetje geluk kan je ergens op een pre-order wachtlijst komen te staan, maar wie nu nog een Playstation 5 wil kopen zal moeten wachten op een nieuwe levering. Het goede nieuws: er zijn alternatieven en meer! Zo zijn er nog wél next-gen consoles van Xbox beschikbaar. Bovendien zijn er nog héél veel andere artikelen die tussen nu en Black Friday enorm zijn afgeprijsd op Bol.com. Vergeet vooral jezelf niet deze dagen!

Lees ook: Check de enorme kortingen op apparaten voor Singles day!

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek. 

Gerelateerde berichten