Vermaak Games Gotta Buy 'em All!

Gotta Buy ’em All!

-

Gotta Buy ’em All!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Pokemon Sword Pokemon Shield

Vandaag zeggen we nee tegen ons nostalgisch ingestelde hart. Hoe verleidelijk het ook is om de fonkelnieuwe Pokémon Sword en Shield in huis te halen, we houden ons verstand erbij. En ook die nieuwe Star Wars game laten we gewoon eens lekker links liggen. Als dat lukt. Je bewaart je portemonnee immers dichter bij je hart dan bij je hersenen…

Zet je maar schrap. De feestdagen komen eraan. Vanaf nu gaat er elke week iets uitkomen waar je die zuurverdiende centen aan uit wil gaan geven. Daarom is het misschien slim om, zo vroeg in het shopseizoen, iets kritischer te zijn. Veel succes alvast!

Disney en Nintendo

Het moet ergens eind jaren ’90 zijn geweest. Onschuldige kinderen verkochten massaal hun zieltjes aan Nintendo en Disney. En die zieltjes proberen ze nu weer voor woekerprijzen aan die inmiddels volwassen geworden kinderen te verhuren. En het ergste? Het werkt gewoon. Zodra die releasedatum dichterbij komt, gaan alle principes weer het raam uit. Wát ze uitbrengen maakt tegenwoordig niet eens meer uit. Het hele proces is bijna net zo voorspelbaar geworden als de games zelf. Wie breekt de ban: de koper, of de ontwikkelaar?

Pokémon 31 en 32

Oké, we hebben royaal gerekend, maar Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn technisch gezien toch écht de één- en tweeëndertigste games in de hoofdreeks. En er is tussen het eerste en het meest recente deel bar weinig veranderd. Sterker nog, de games worden elk jaar steeds minimaler. Wie herinnert zich de slogan ‘Gotta catch ’em all’? Dat schijnt bij Sword en Shield niet eens meer te kunnen! Ook de vele lege omgevingen en piepkleine bossen en grotten verraden dat deze games koste wat het kost vóór kerst in de schappen moesten liggen. Maar hoe erg ze de kantjes er ook van af lopen: het uitkiezen van je starter-Pokémon, of dat muziekje als die trouwe kompaan eindelijk evolueert – dat gaat nooit vervelen!

Star Wars Jedi: Fallen Order

Ook bij de nieuwste Star Wars-game barst er een intern lichtzwaardgevecht los. Op welke leeftijd gaan we met z’n allen eindelijk uit die ‘zoemende lasersabels zijn cool’-fase groeien? Misschien wel nooit. Disney heeft ons entertainmentplan voor de komende maanden stiekem al lang uitgestippeld. Hoe snel had jij je kaartjes voor de nieuwe film besproken? Je bent vatbaarder voor die ‘Jedi mind tricks’ dan je gehoopt had!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening