FIFA 21: Kopen of niet? Dit zijn de nieuwe features!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Is er überhaupt iets veranderd ten opzichte van FIFA 20? Of kan je FIFA 21 beter laten liggen dit jaar?

Terwijl het coronavirus keihard toeslaat in de voetballerij, is er toch nog één ding waar deze ziekte geen invloed op heeft: de release van FIFA 21! Ook dit jaar vraag je jezelf natuurlijk weer af: is dit niet gewoon FIFA 20 met een paar nieuwe gezichten en doelpunt-vieringen? Wij hebben het antwoord…

Lees ook: Xbox maakt nieuwe Playstation 5 belachelijk

FIFA 21 is geen FIFA 20

Op de nieuwe Playstation 5 en Xbox Series X ga je hoe dan ook smullen van FIFA 21. De game ziet er op deze next-gen consoles echt schitterend uit. De gameplay van FIFA 21 is op elke console grotendeels hetzelfde. En deze gameplay wijkt dus, zoals je bij FIFA gewend bent, niet veel af van voorganger FIFA 20. Toch zijn er een aantal kleine verschilletjes en verbeteringen.

Nieuwe features FIFA 21

Een kleine greep uit de nieuwe features van FIFA 21:

  • Hoera! Volgens veel reviews zijn de rensnelheden realistischer dit jaar. Logge verdedigers zullen je weggestuurde spits niet meer bij kunnen halen, maar het is ook weer niet zo dat elke snelheidsduiven met één steekpass 1-op-1 met de keeper staat. Een mooie balans dus.
  • Voorzetten zijn terug! Zelfs de beste koppers knikten in FIFA 20 de bal vaak de tweede ring in. FIFA 21 is lief voor vleugelspelers en boomlange aanvallers: een goede voorzet inkoppen is weer wat simpeler geworden!
  • De carrièremodus heeft een nieuwe functie: je kan nu tijdens een wedstrijdsimulatie ‘ingrijpen’. Sta je tijdens een simulatie met de rust 0-1 achter tegen een laagvlieger? Dan kan je de rest van de wedstrijd zelf uitspelen op het veld.

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek. 

Gerelateerde berichten