Daniel Negreanu is pokergod

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Daniel Negreanu

De Roemeense dertiger Daniel Negreanu is één van de beste pokerspelers van de wereld. Op pokertoernooien verdiende hij al bijna 15 miljoen euro en dan zijn de cashgames nog niet eens meegerekend. Waarom Negreanu zo goed is? Hij kan mensen lezen als een freaking p****o.

In het volgende filmpje geeft pokergod Negreanu letterlijk pokerles aan al zijn medespelers bij de World Series of Poker. De sfeer aan tafel wordt ongemakkelijker en ongemakkelijker behalve voor één man. Voor Daniel zelf.

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten