Amerikaanse sororitymeisjes maken video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Sorority

Niet alleen in Nederland zetten de jongens en meisjes van de studentenverenigingen deze dagen hun beste beentje voor om nieuwe leden te vinden. In de Verenigde Staten is precies hetzelfde proces gaande. De Panhellenic-meisjes uit Alabama maakten een belachelijk slechte wervingsvideo, waarvan ze vast nooit verwachtten dat deze de universiteitsmuren zou verlaten.

Dat deed hij wel en de aandacht nam ook niet af toen de meisjes besloten hem opeens van YouTube te verwijderen. Gelukkig waren er al backupjes gemaakt en kun je hem nog steeds bekijken.

Artikel delen:

Vorig artikelStereo blijkt föhn
Volgend artikelMeisje kan niet keepen

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten