Nieuw op Netflix: wat moet je in Juli kijken?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Omdat Netflixen én ‘chillen’ twee van je belangrijkste levensbehoeften zijn, is het belangrijk dat de streamingdienst nieuw kijkmateriaal aan blijft leveren. Ook in Juli kan je gelukkig weer voor verse films en series op Netflix terecht. Wat moet je de komende maand sowieso gaan kijken?

Gladiator

De klassieker van Ridley Scott met Russell Crowe als Gladiator is (hopelijk) een bekende film voor velen. Hij is zó goed, dat je ‘m af en toe gewoon even opnieuw moet kijken. Verplichte kost dus!

All Stars

Er wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe All Stars-serie, maar in de tussentijd kunnen we natuurlijk nog steeds genieten van de oude garde. Netflix zet de speelfilm, waar later de bekende hitserie op werd gebaseerd, deze maand in de bibliotheek.

Warrior Nun

De beeldschone Alba Baptista kruipt in de rol van Warrior Nun, een stripboekheldin die zowel non als vechtmachine is. Het eerste seizoen van deze serie staat sinds kort op Netflix. Een echte aanrader voor liefhebbers van (schijn)heilige babes met een rauw randje!

Forgetting Sarah Marshall

Komedieklassieker Forgetting Sarah Marshall staat sinds kort weer op Netflix! Kijk hem voor de humor, of kijk hem voor de creatieve manieren waarop actrices Kristen Bell en Mila Kunis (half) ontkleed in beeld komen!

 

Artikel delen:

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...

Gerelateerde berichten