Vermaak Films MCU: Mokkels' Cinematic Universe

MCU: Mokkels’ Cinematic Universe

-

MCU: Mokkels’ Cinematic Universe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Mokkels' Cinematic Unicerse

In navolging van Brie Larson heeft ook Scarlett Johansson zich uitgesproken heeft voor een all-female Marvel-film. Een film met mooie sterke vrouwen is natuurlijk iets waar de maatschappij om aan het schreeuwen is. En geef toe, een film met mooie powervrouwen is geen straf, toch? Wij zijn fan! En we hebben wel wat suggesties voor de nieuwe film, zowel voor de mogelijke actrices als voor het mogelijke plot.

Mokkels of the Galaxy

We beginnen met de heldinnen van de film. Nu Black Widow en Captain Marvel zich beiden hebben uitgesproken voor de film, lijkt het niet meer dan reëel om ze allebei ook een plekje in de film te gunnen. Om het superheldinnnen-duo te upgraden, stellen we Pepper Potts voor! Dit personage wordt vertolkt door niemand minder dan Gwyneth Paltrow! Ze heeft al eens in een Iron Man pak gezeten, en wij kunnen niet wachten op meer!

Meer vrouwen is meer beter

Om van het trio een kwartetje te kunnen maken, zouden we Jane Foster ook nog toe kunnen voegen. Gespeeld door Natalie Portman. Foster zou de beauty and the brains van het stel zijn, gezien haar wetenschappelijke achtergrond. In de comics neemt ze de rol en de krachten van Thor over, dus dat zou in de film ook moeten kunnen. Tot slot, zouden we nog pleiten voor een vijfde lid van ons girl-power-ensemble. Een beetje een bad-girl doet het altijd wel goed. Wat dachten jullie van Negasonic Teenage Warhead? In de film van Deadpool gespeeld door Brianna Hildebrand. Deze koppige, eigenwijze tiener zou een mooie toevoeging zijn aan onze verzameling mooie vrouwen die de wereld moeten redden.

Bad bitch

Tegenover een groep powervrouwen dient uiteraard ook een heuse Bad Bitch te staan. Een superheld(in) is immers zo interessant als zijn of haar tegenstander. We hebben ons best gedaan en we hebben een goede kanshebber gevonden: uit de dieptes van de Marvel Comics, de meest machtige tovenares uit de aardse geschiedenis: Morgan Le Fay! Ze bezit de kracht om te vliegen, van gedaante te wisselen, gedachten te besturen en dat is slechts het tipje van de ijsberg. Zeker geen poes om zonder handschoenen aan te pakken dus. Wie de rol moet gaan spelen, staat echter nog open voor discussie. Wij zaten te denken aan Jennifer Lawrence of Emma Watson. Lawrence heeft al bewezen een flinke portie actie niet te schuwen, en Watson is uiteraard al helemaal bekend met tovenaars-vak. Het zou interessant zijn om te zien hoe zij een kwaadaardige heks neer zou zetten.

Witte doek

Goed, de cast hebben we in grote lijnen compleet. We laten het verder aan de professionals in Hollywood om er een mooie plotlijn bij te schrijven. Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat de opnames van Mokkels of the Galaxy aanvangen. En na de première zal het ‘witte doek’ nooit meer dezelfde betekenis hebben.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Eva Jinek
Caroline de Bruijn
Miljuschka Witzenhausen
Pip Pellens
Evelien de Bruijn

Laatste nieuws

Instagram ontploft: Miljuschka Witzenhausen deelt weer pikante ‘eerlijke foto’

De één kan geen genoeg krijgen van de #eerlijkefoto's van Miljuschka Witzenhausen. De ander begint er een beetje genoeg van te krijgen. De presentatrice is terug met wéér een weinig verhullende pic...

Horrorloting in Champions League voor Ajax?

De bekende balletjes zijn weer gevallen. Tegen wie neemt Ajax het op in de Champions League? Er werd vooraf gevreesd voor een horrorloting. Uiteindelijk heeft Ajax een mooie loting te pakken: ze treffen o.a. Liverpool...

Drankliefhebbers opgelet! Met deze lifehack gaat je voorraad langer mee!

Dankzij deze tip zullen je kostbare flessen véél langer meegaan...

Geef je mening