Vermaak Films MCU: Mokkels' Cinematic Universe

MCU: Mokkels’ Cinematic Universe

-

MCU: Mokkels’ Cinematic Universe

Datum: 

Leestijd: 2 minuten

Categorie:
Mokkels' Cinematic Unicerse

In navolging van Brie Larson heeft ook Scarlett Johansson zich uitgesproken heeft voor een all-female Marvel-film. Een film met mooie sterke vrouwen is natuurlijk iets waar de maatschappij om aan het schreeuwen is. En geef toe, een film met mooie powervrouwen is geen straf, toch? Wij zijn fan! En we hebben wel wat suggesties voor de nieuwe film, zowel voor de mogelijke actrices als voor het mogelijke plot.

Mokkels of the Galaxy

We beginnen met de heldinnen van de film. Nu Black Widow en Captain Marvel zich beiden hebben uitgesproken voor de film, lijkt het niet meer dan reëel om ze allebei ook een plekje in de film te gunnen. Om het superheldinnnen-duo te upgraden, stellen we Pepper Potts voor! Dit personage wordt vertolkt door niemand minder dan Gwyneth Paltrow! Ze heeft al eens in een Iron Man pak gezeten, en wij kunnen niet wachten op meer!

Meer vrouwen is meer beter

Om van het trio een kwartetje te kunnen maken, zouden we Jane Foster ook nog toe kunnen voegen. Gespeeld door Natalie Portman. Foster zou de beauty and the brains van het stel zijn, gezien haar wetenschappelijke achtergrond. In de comics neemt ze de rol en de krachten van Thor over, dus dat zou in de film ook moeten kunnen. Tot slot, zouden we nog pleiten voor een vijfde lid van ons girl-power-ensemble. Een beetje een bad-girl doet het altijd wel goed. Wat dachten jullie van Negasonic Teenage Warhead? In de film van Deadpool gespeeld door Brianna Hildebrand. Deze koppige, eigenwijze tiener zou een mooie toevoeging zijn aan onze verzameling mooie vrouwen die de wereld moeten redden.

Bad bitch

Tegenover een groep powervrouwen dient uiteraard ook een heuse Bad Bitch te staan. Een superheld(in) is immers zo interessant als zijn of haar tegenstander. We hebben ons best gedaan en we hebben een goede kanshebber gevonden: uit de dieptes van de Marvel Comics, de meest machtige tovenares uit de aardse geschiedenis: Morgan Le Fay! Ze bezit de kracht om te vliegen, van gedaante te wisselen, gedachten te besturen en dat is slechts het tipje van de ijsberg. Zeker geen poes om zonder handschoenen aan te pakken dus. Wie de rol moet gaan spelen, staat echter nog open voor discussie. Wij zaten te denken aan Jennifer Lawrence of Emma Watson. Lawrence heeft al bewezen een flinke portie actie niet te schuwen, en Watson is uiteraard al helemaal bekend met tovenaars-vak. Het zou interessant zijn om te zien hoe zij een kwaadaardige heks neer zou zetten.

Witte doek

Goed, de cast hebben we in grote lijnen compleet. We laten het verder aan de professionals in Hollywood om er een mooie plotlijn bij te schrijven. Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat de opnames van Mokkels of the Galaxy aanvangen. En na de première zal het ‘witte doek’ nooit meer dezelfde betekenis hebben.

Wat vond je van dit artikel?

Koekbakker
Koekbakker
Wereldwijd hoofdsponsor van Cookie-meldingen, lacht om grappen die niet kunnen en leeft volgens het motto: when life gives you deeg, go bak some koek.

Artikel delen:

Net binnen

Verrassing voor Coen en Sander: Jo van Egmond-foto’s

Coen en Sander vragen, wij draaien! Hun vaste nieuwslezeres staat 'gewoon' op Mannenzaken.

#TBT: Jennifer Lawrence

Eerder maakte ze sneller films dan de camera kon draaien, maar toen trok ze zich even terug om vervolgens opnieuw terug te komen. Maar waarvoor?

Veronica van Hoogdalem op Mannenzakenmarkt

Deze muzikale krullenbol is na acht jaar weer beschikbaar!