Marvel: Captain America 4 is in de maak!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het Marvel Cinematic Universe, de grootste franchise van de afgelopen twintig jaar, heeft een nieuwe Captain America. Falcon neemt de mantel over van Steve Rogers, dat was al te zien in de serie The Falcon and the Winter Soldier, waar de laatste aflevering sinds vrijdag van online staat. Maar nu komt er ook een bioscoopfilm aan voor dit iconische duo.

De schrijver van The Falcon and the Winter Soldier, een show over het superheldenduo dat zich binnen de MCu afspeelt, is bezig met het schrijven van een nieuwe Captain America film. Anthony Mackie, die de rol van Falcon heeft bij Marvel, zal in die film de hoofdrol spelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anthony Mackie (@anthonymackie)

Zelfde toon als de serie

The Falcon and the Winter Soldier had een heerlijke toon. Het combineerde elementen van een spannende spionnenfilm, met actie en special effects die je gewend bent van een Marvelfilm. De nieuwe film zal zeer waarschijnlijk dezelfde toon behouden als de serie. Je hebt dus weer genoeg om van te kunnen genieten. Ook zullen er een aantal bekende gezichten uit de serie waarschijnlijk weer terugkomen, natuurlijk Sam (The Falcon) en Bucky (The Winter Soldier), maar misschien ook Zemo, John Walker (U.S.Agent) en Agent 13.

Falcon and the winter soldier captain america

Release Datum

The Hollywood Reporter heeft bekend gemaakt dat Marvel Studios werkt aan een vierde Captain America-film, maar zegt nog niks over een mogelijke datum voor de film. Met alle nieuwe projecten die nog op de planning staan kan het best wel even duren, denk aan 2024 of 2025, voordat we Falcon en The Winter Soldier weer op het scherm gaan zien. Maar als de nieuwe film ook maar een beetje wordt als de serie dan is dat zeker het wachten waard!’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.