LeBron James En Zendaya basketballen met Looney tunes in trailer Space Jam 2

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

In 1995 gebeurde er iets bijzonders. Toen kwam namelijk een van de beste films ooit in de bioscoop: Space Jam! Deze knotsgekke film mengde de werelden van het professioneel basketbal en de Looney Tunes. En nu is er na lang wachten eindelijk een vervolg. Bekijk snel de trailer voor Space Jam 2!

In de oorspronkelijke Space Jam nam Micheal Jordan het samen met Bugs Bunny, Daffy Duck en alle andere Looney Tunes op tegen een groep aliens in een potje basketbal. Meer dan 20 jaar later is het dan eindelijk tijd voor het vervolg. LeBron James treed in de grote voetstappen van Jordan, maar dat is niet de enige opvallende kop in beeld.

Lees ook: Yolanthe Cabau maakt een hoop goed in Netflix-film ‘Just Say Yes’

Het verhaal

Space Jam: A New Legacy is het langverwachte vervolg op misschien wel de meest bizarre film aller tijden. In de nieuwe film worden LeBron James en zijn zoon ontvoerd door een kwaadaardig computerprogramma gespeeld door Don Cheadle, oftewel War Machine van Marvel. LeBron moet Don Cheadle verslaan in een basketbalwedstrijd om zijn zoon terug te krijgen. Waarom? Geen idee, maar dat is eigenlijk ook helemaal niet belangrijk. Ga zitten en geniet van de heerlijke en vooral grappige chaos. Check hieronder de trailer van Space Jam: A New Legacy!

Zendaya in Space Jam

Wie er op let zal de stem van Lola Bunny misschien herkent hebben. Ze wordt namelijk gespeeld door niemand minder dan superster Zendaya. Ze speelt daar wel een hele andere Lola Bunny dan wat de mensen misschien gewend zijn. Voor vele mannen was Lola Bunny toch wel een beetje hun eerste liefde toen ze een jaar of vijf waren. En niet heel gek, want Lola was niet bepaald politiek correct in haar crop top. In de nieuwe Space Jam is Lola wat meer kindvriendelijk gemaakt. Het is alleen jammer dat we Zendaya nooit in een Space Jam outfit zullen zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Veel bekende gezichten

Space Jam zit vol met bekende gezichten. En dan niet alleen die van de Tweety, Daffy Duck en Bugs Bunny. De bad guy van de film heet AL-G Rhytm, en zoals een echt Algoritme heeft hij zoveel mogelijk figuren verzamelt die populair zijn onder het publiek. Zo zijn de Iron Giant, King Kong, maar ook een draak en de White Walkers uit Game of Thrones te zien. Daarnaast zijn ook Scooby Doo, de Flintstones, de “droogs” uit Stanley Kubricks A Clockwork Orange, de enge mannen uit Mad Max: Fury Road, The Mask, Dr. Freeze uit Batman & Robin, The Penguin uit Batman returns, agent Smith uit The Matrix en Pennywise the Clown uit IT te spotten in de trailer. Het wordt straks nog een kunst apart om alle personages te herkennen. En dan te bedenken dat een paar jaar terug Avengers: Endgame als meest ambitieuze cross-over gezien werd. Space Jam 2 gaat duidelijk alle verwachtingen te boven.

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.

Gerelateerde berichten