Vermaak Films Jennifer Lopez had stripper moeten worden

Jennifer Lopez had stripper moeten worden

-

Jennifer Lopez had stripper moeten worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez Hustlers

Zangeres heeft het opvallend goed naar haar zin aan de paal!

Zingen kan ze, dat weten we. Bewegen kan ze ook. Maar heb je de 50-jarige Jennifer Lopez ooit zien zwieren en zwaaien aan een stripper-paal? Dan staat je een heleboel lekkers te wachten in haar nieuwste film Hustlers. De film krijgt lovende kritieken, dus sla twee vliegen in één klap: neem je vriendin mee naar een goede film, én geniet twee uur lang van een strippende J-Lo! Kans bestaat dat je vriendin nog het een en ander opsteekt van die verleidelijke dames op het witte doek ook!

We zeggen dames, want Jennifer is niet alleen: ook o.a. Keke Palmer en Lili Reinhart laten hun kwaliteiten zien in film, die gebaseerd is op het waargebeurde verhaal over een groep strippers die hun steenrijke Wall Street-klantenkring op handige manier miljoenen dollars aftroggelde. Hieronder vind je alvast een aantal fijne teasertjes. De volledige film is vanaf 11 september te zien in Nederland.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Net binnen

Barney is klaar voor zachte comeback

Al die coronatoernooitjes op digitaal bord smaken naar meer!

#TBT: Merel Westrik

De kijkcijfers vielen tegen, maar het was de coronacrisis dat Ladies Night de nek om draaide. Tijd om even terug te blikken op de zonnige tijden van Merel Westrik.

Foto’s van Sharon Pieksma, Carolina Dijkhuizen & Meer Hot Topics

Om met de hitte van deze Hot Topics te kunnen dealen heb je een balkon, een ijsje en badkleding nodig!