Vermaak Films I See You is eerste grote bioscoopfilm na Coronavirus

I See You is eerste grote bioscoopfilm na Coronavirus

-

I See You is eerste grote bioscoopfilm na Coronavirus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

We hebben er verschrikkelijk lang op moeten wachten, maar we kunnen voor ons entertainment binnenkort weer de deur uit. Restaurants en cafés gaan open, maar ook bioscopen mogen weer van het slot. De bioscoopkaarten voor na 1 juni vliegen de toonbank over. Je eerste bioscoopfilm ná corona gaat waarschijnlijk de horrorfilm I See You worden.

Bioscoopkaarten zijn niet aan te slepen op dit moment. Iedereen snakt naar vermaak buiten de deur. Zo lang ze maar niet hun eigen beeldscherm voor de duizendste keer aan hoeven zetten. Maakt het dan uit welke film er in de bios draait? Waarschijnlijk niet. Toch willen we I See You, de ‘eerste film na corona’, niet meteen afschrijven.

I See You, een horrorfilm met Helen Hunt

Je leest het goed, Helen Hunt is terug. De 56-jarige Oscarwinnares speelt de hoofdrol in I See You. Dat haar werk in deze film zo’n verlossing zou betekenen voor veel Nederlanders had ze waarschijnlijk niet verwacht toen ze ‘m opnam. De film lag dankzij het coronavirus namelijk al bijna een jaar ongebruikt op een stoffige plank, maar is nu in Nederland één van de weinige (voor ons) nieuwe films die meteen nadat de bioscoopzalen op 1 juni weer open gaan te zien zal zijn.

Vreemd kikkermasker

Een fietsend jochie verdwijnt plotseling in een klein Amerikaans dorpje. De lokale rechercheur gaat op onderzoek uit. Zijn overspelige vrouw, gespeeld door Helen Hunt, raakt op vreemde wijze betrokken bij de mysterieuze zaak. Als dan tot overmaat van ramp ook nog een moordenaar in bizar kikkermasker opduikt, is het horrorscenario compleet.

Wil jij ook eindelijk weer naar de bios? Dan moet je geluk hebben: er mogen op dit moment slechts dertig mensen per zaal naar binnen. Zij moeten bovendien (ver van tevoren) gereserveerd hebben.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Beertje van Beers
Jennifer Hoffman
Chantal Janzen
Dione de Graaff
Bridget Maasland

Laatste nieuws

Borat is terug! Vooral zijn jonge dochter (15) zorgt voor problemen

Sacha Baron Cohen is terug met zijn meest legendarische typetje Borat! Vooral Borats 15-jarige dochter steelt de show...

Emma Heesters maakt zich klaar voor droomdate in nieuwe clip ‘Donderdag’

Emma Heesters is terug met een mooie nieuwe videoclip! De zangeres kijkt uit naar haar date-avondje op 'Donderdag'. Dat ziet er ZO uit...

GOAL: Alle 13 (!) doelpunten van Ajax tegen VVV

Precies 10 jaar geleden won PSV met 10-0 van Feyenoord. Ajax besloot dat 'record' dit weekend aan te vallen tegen VVV. En hoe! Alle 13 (!) goals check je hier...

Geef je mening