Elise Schaap geeft kijkje achter de schermen bij Undercover-film Ferry

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ter ere van de Undercover spin-off ‘Ferry’ die vrijdag 14 mei op Netflix verschijnt, deelde actrice Elise Schaap een aantal nog nooit vertoonde backstage beelden.

Undercover spin-off Ferry vrijdag 14 mei op Netflix

Vrijdag 14 mei is het zover, dan komt de gloednieuwe Netflix-film Ferry uit. Zoals de fans van Ferry Bouman wel zullen weten, is deze film een spin-off van de mega populaire serie Undercover. In die serie, speelt naast hoofdrolspeler Frank Lammers, ook actrice Elise Schaap een grote rol. Elise vertolkt namelijk de rol van de vrouw van Ferry Bouman, Daniëlle. Dat ze dat niet geheel onverdienstelijk doet, moge duidelijk zijn. Netflix kondigde onlangs namelijk nog aan dat de hit-serie Undercover namelijk een derde seizoen krijgt. En ja, daar is onze Daniëlle ook weer in te bewonderen!

Ook leuk om te lezen: Trailer keiharde Netflix film Ferry met Frank Lammers

Elise Schaap deelt kijkje achter de schermen

Geheel ter ere van de gloednieuwe Netflix-film Ferry deelde Elise Schaap een aantal nog nooit eerder vertoonde backstage beelden van de Undercover spin-off. Dat deed de actrice via haar Instagram stories. Op de beelden zien we dat Elise omgetoverd is tot haar seriepersonage Daniëlle. Een trainingspak, een paar hoge hakken en een leuk hondje mochten dus ook zeker niet ontbreken. Elise heeft het op de set niet alleen erg gezellig met tegenspeler Frank Lammers, ook Penoza-actrice Monic Hendrickx maakt deel uit van de gezellige onderonsjes achter de schermen. Monic speelt de zus van Ferry in de nieuwe Netflix-film.

Foto Elise Schaap (Daniëlle) met Frank Lammers (ferry) Elise Schaap beelden achter de schermen Ferry

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?