Tygo Gernandt

Tygo Gernandt

Profiel

Geboortedatum: 7 april 1974
Lengte: 1,9 meter
Sterrenbeeld: Ram
Afkomst: Amsterdam, Nederland
Relatie: Vrijgezel
Beroep: Acteur
Opleiding: Pedagogische Academie voor het Basisonderwijs (PABO)
Instagram: De Instagram van Tygo is @tygo_gernandt

Foto's

Tygo Gernandt
Tygo Gernandt

Acteur Tygo Gernandt

Tygo Gernandt, geboren op eenentwintig oktober 1974, begon zijn opmars op televisie op twaalfjarige leeftijd in een promotieclip voor de Olympische Spelen in Nederland. Zijn doorbraak kwam met de rol van Dennis Hulshof in de TROS-serie "Fort Alpha" (1996). Na gastoptredens in populaire shows, zoals "Goede tijden, slechte tijden", oogstte hij lof en ontving hij een Gouden Kalf voor zijn rol in "Van God Los" (2003). Gernandt's veelzijdigheid strekt zich uit tot stemacteren en presenteren. Hij verkende ook documentaireproductie, zoals "Tygo in de GHB" (2018), en schitterde in theaterproducties als "The Passion" (2021).

Tygo Gernandt relatie, getrouwd en kinderen

Tygo Gernandt staat bekend om zijn vermeende relaties met een scala aan mooie vrouwen. Het wordt beweerd dat hij onder andere romantisch betrokken is geweest bij Anna Drijver, Eva van de Wijdeven, Tanja Jess, Tatum Dagelet, Inge Schrama, Mirona Meseure, Annewil Hokken, Alexandra Lorenza en Dianne van den Eng. Echter, zijn relatie met Dianne van den Eng liep spaak in 2023, waardoor het lijkt alsof Tygo Gernandt momenteel vrijgezel is. Niettemin suggereren zijn vele voormalige partners dat dit waarschijnlijk niet lang zo zal blijven.

Tygo Gernandt verloren ‘broertje’ Jimmy

Tijdens het Solid Groovers-festival werd Jimmy Schepers doodgestoken. Dit nieuws bereikte Tygo Gernandt toen hij werd gebeld door het ziekenhuis. Tygo Gernandt kende de jongen omdat hij voorheen eigenaar was van het restaurant dat nu in handen is van de familie van het slachtoffer. Hij beschouwde Jimmy Schepers dan ook als zijn 'lief klein broertje'. Tijdens het festival zou Jimmy Schepers in een geschil zijn beland met de verdachten, wat escaleerde tot een gevecht. Naast Jimmy raakten ook twee van zijn vrienden zwaargewond.

Nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!

Beeldschone Vandaag Inside-barvrouw trekt kijkers met knellend Duits jurkje (foto!)

Kijkers van Vandaag Inside worden elke uitzending ontzettend afgeleid! Wat er aan de talkshowtafel gebeurt is namelijk véél minder interessant dan de dame die daar achter de bar staat. Zeker als ze dit soort outfits draagt!

Beschonken Merel Ek deelt foto vanuit achtertuin in zeer opvallend kledingstukje

Merel Ek lijkt een wilde middag achter de rug te hebben. We zagen haar bovendien nog nooit met dit veelbesproken kledingstuk!

Gravin Eloise van Oranje laat zich flink onder handen nemen tijdens wilde trip in New York

Eloise van Oranje laat zich weer eens enorm goed verwennen. Ze is op een heerlijk tripje in New York. 

Famke Louise deelt eindelijk weer eens heerlijke foto’s waar je niet voor hoeft te betalen (zien!)

Famke Louise heeft na een langere tijd eindelijk weer eens lekkere foto's gedeeld waarvan iedereen kan genieten, je hoeft dus een keertje helemaal niks ervoor te betalen!

Suzanne Schulting berijdt zwarte jongen zonder handen in hoog tempo (video!)

Suzanne Schulting gaat helemaal los. Ze laat wat kunstjes zien zonder handen, terwijl ze op een zwarte jongen zit!