Theo Maassen

Theo Maassen bio

Profiel

Geboortedatum: 8 december 1966
Geboorteplaats: Oegstgeest
Woonplaats: Eindhoven
Familie: (vader) Theo Maassen, (moeder) Judith Maassen, (zus) Judith Maassen, (broer) Ruud Maassen
Relatie: Ja met Joyce
Beroep: Cabaretier, presentator
Kinderen: Ruby (dochter)
Opleiding: Fontys Academie voor Drama in Eindhoven

Foto's

Theo Maassen
Theo Maassen acteur

Acteur Theo Maassen

Theodorus Wilhelmus (Theo) Maassen (Oegstgeest, 8 december 1966) is een Nederlandse cabaretier, acteur, presentator en regisseur, bekend om zijn harde humor en maatschappijkritiek. Hij werd actief in 1990 als lid van Comedytrain en won Cameretten. Met tien cabaretprogramma's heeft hij diverse prijzen gewonnen, waaronder voor "Tegen beter weten in" (2006-2007) en "Vankwaadtoterger" (2017). Als acteur verscheen hij in films als "Minoes" (2001) en "Doodslag" (2012), en tv-series zoals "Mevrouw de Minister" (2002). Hij was gastheer van "24 uur met..." (2014-2016) en presenteerde "Zomergasten" (2023).

Theo Maassen relatie, getrouwd en kinderen

Theo Maassen heeft een relatie met Joyce. Verder heeft Theo Maassen een dochter, genaamd Ruby Maassen. Het is echter onduidelijk of Joyce ook de moeder is van Ruby.

Theo Maassen ophef huiselijk geweld

In het begin van 2024 kwam Theo Maassen in het nieuws nadat hij door het tijdschrift Privé werd beschuldigd van huiselijk geweld. Echter, de zus, ex-vriendin en vrouw van Theo Maassen ontkennen deze berichten. Als gevolg van deze beschuldigingen zou Theo Maassen zijn gestopt met het presenteren van het programma Zomergasten. Volgens Privé zou Theo Maassen zijn huidige echtgenote en ex-vriendin hebben mishandeld. Theo Maassen betreurt ten zeerste dat deze 'valse' berichten hebben geleid tot het stopzetten van zijn werk.

Theo Maassen films en series

Theo Maassen heeft rollen vertolkt in films als "Minoes," "TBS," "Het Geheim," en "Doodslag," waarin hij tevens hoofdrollen vertolkte. Vaak vertolkte hij personages betrokken bij gewelddadige incidenten, zoals in "TBS" en "Doodslag." In de film "TBS" speelt Theo Maassen een TBS'er die zijn vader heeft vermoord, terwijl hij in "Doodslag" iemand doodt terwijl hij als ambulancepersoneel werkt. Daarnaast heeft hij diverse rollen in series, waaronder "Mevrouw de Minister," "Waltz," "Bellicher: de Macht van meneer Miller," en "Geen probleem!"

Nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende nieuwe aanwinst: een Lamborghini Urus Mansory, ter waarde van maar liefst 500.000 euro. Deze opvallende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.

Jutta Leerdam krijgt schrik van haar leven: Jake Paul getroffen door bliksen (video)

Jutta Leerdam straalde even doodsangsten uit toen het vliegtuig waar zij en Jake Paul in zaten werd geraakt door de bliksem. Gelukkig gaat alles goed.

Rico Verhoeven filmt topzware vriendin Naomy van Beem op straat na nachtje stappen (video)

Rico Verhoeven heeft in zijn leven flink wat trappen uitgedeeld, maar hier gaan zijn voeten pas echt zeer van doen. Kijk maar mee!

Schaatsster Pien Hersman maakt ploeggenotes wild met foto in superkort rokje: ‘Lekker kippetje’

Pien Hersman heeft een paar nieuwe foto's online gezet en die zijn echt geweldig om naar te kijken. Dat vinden haar eigen vriendinnen ook trouwens.

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die hij even met de wereld moet delen. De voetballer is er erg trots op.  Memphis Depay,...