Stephane Kox

Mannenzaken.nl > Stephane Kox
Stephane Kox

Profiel

Geboortedatum: 25 december 1993
Sterrenbeeld: Steenboek
Relatie: Ja, met Danny van Poppel
Kinderen: Nee
Familie: (vader) Peter Kox
Beroep: Coureur, presentatrice
Opleiding: Rechten aan de Universiteit van Tilburg
Instagram: Stéphane gebruikt Instagram onder de naam @stephanekox

Foto's

Stephane Kox F1 reporter ViaPlay formule 1
Stephane Kox
Stephane Kox

Sportvrouw Stéphane Kox

Racen is haar met de paplepel ingegoten. Stéphane Kox komt uit een heus ‘racegezin’. Haar vader Peter Kox is een autocoureur die veel rijdt voor merken als Lamborghini en Spyker. Dat Stéphane dus ook voor een carrière in de autosport ging, was niet iets waar ze thuis gek van opkeken. Het bleek dat Stéphane ook nog wel wat van het talent van haar vader had meegekregen, want al snel kon ze echte races rijden.

Stéphane Kox Racing

Op haar 20e debuteerde ze in een autorace kampioenschap. In 2015 won ze haar eerste titel. Nadat ze in 2019 net niet mee mocht doen aan de W-series besloot ze zich op haar studie te focussen. Ze heeft een studie rechten afgerond aan de Tilburg University. In 2021 pakte ze het racen weer op in de DTM-serie. Samen met haar vader heeft ze de website www.koxracing.com.

Stéphane Kox Viaplay

Sinds 2022 is de Formule 1 te zien bij streamingservice Viaplay. Stéphane Kox is één van de presentatrices van de uitzendingen van Viaplay. Ze doet onder andere verslag vanuit de pitsstraat. Ook doet ze veel interviews en heeft ze een goede band met Max Verstappen. Ze is in korte tijd ontzettend populair geworden bij het F1 publiek. En dat terwijl ze de lastige taak had om Jack Plooij op te volgen, een echte kenner met veel fans.

Stéphane Kox vriend

Stéphane Kox heeft een relatie met professioneel wielrenner Danny van Poppel. Danny reed onder andere in de Tour de France en won een etappe in de Ronde van Spanje. Stéphane volgt haar vriend naar al zijn belangrijke wedstrijden en ze is zijn grootste supporter. Samen wonen de twee in Monaco, op steenworpafstand van Max Verstappen. Het is niet bekend hoelang Stéphane Kox en Danny van Poppel al een relatie hebben of hoe de twee elkaar hebben leren kennen.

Nieuws

4 redenen waarom Sylvana IJsselmuiden de perfecte vervanger is voor Stéphane Kox bij Viaplay

Sylvana IJsselmuiden is natuurlijk een dame die we maar al te graag op de buis zien. Is de blondine dan ook niet perfect geschikt als vervanger voor Stéphane Kox bij Viaplay?

Foto: Stéphane Kox hijst zich eindelijk in haar favoriete pakje

Stéphane Kox is helemaal klaar voor de 24H van Dubai. De race gaat bijna van start en Stéphane heeft een bijzonder pakje aangetrokken.

Foto: Stéphane Kox duikt eindelijk weer op na droevig Viaplay-nieuws

Stéphane Kox heeft onlangs aangegeven te stoppen bij sportzender Viaplay. Nu laat de voormalig verslaggeefster na enige afwezigheid zichzelf eindelijk weer zien!

Video: Stéphane Kox geniet van heerlijke vakantie in superstrak pakje

Stéphane Kox geniet volop van haar vakantie. Met dit superstrakke pakje zorgt ze er voor dat zij niet de enige is die kan genieten.

Foto: Stéphane Kox van Viaplay duikt volledig ontkleed in heet bad

Stéphane Kox heeft de afgelopen dagen flink feest gevierd. Dat laat ze zien op deze pittige foto waarin ze, naast geheel ontkleed, ook nog eens kletsnat is. Ze maakt haar fans helemaal wild!

Foto: Stéphane Kox van Viaplay paradeert over strand in superstrak topje

Stéphane Kox van Viaplay komt vaak het Formule 1-circuit op met een bescheiden pakje. Nu ze op vakantie is lijkt ze een heel ander persoon in dit superstrak topje.

Stéphane Kox maakt volgers gek met verleidelijke video

Stéphane Kox verleidt haar volgers intens met een uitdagende video via Instagram. De blondine stapt een stoere bolide in.. 

Foto: Wordt Stéphane Kox van Viaplay derde Nederlandse coureur in Formule 1?

Stéphane Kox heeft haar racehelm ingeruild voor een Viaplay-microfoon, maar krijgt nu tóch de kans om zichzelf op de kaart te zetten bij een Formule 1-team!