Stephane Kox

Mannenzaken.nl > Stephane Kox
Stephane Kox

Profiel

Geboortedatum: 25 december 1993
Sterrenbeeld: 
Steenboek
Relatie: Ja, met Danny van Poppel
Kinderen: Nee
Beroep: Coureur, presentatrice
Instagram: Stéphane gebruikt Instagram onder de naam @stephanekox

Foto's

Stephane Kox F1 reporter ViaPlay formule 1
Stephane Kox
Stephane Kox

Sportvrouw Stéphane Kox

Racen is haar met de paplepel ingegoten. Stéphane Kox komt uit een heus ‘racegezin’. Haar vader Peter Kox is een autocoureur die veel rijd voor merken als Lamborghini en Spyker. Dat Stéphane dus ook voor een carrière in de autosport ging, was niet iets waar ze thuis gek van opkeken. Het bleek dat Stéphane ook nog wel wat van het talent van haar vader had meegekregen, want al snel kon ze echte races rijden.

Stéphane Kox Racing

Op haar 20e debuteerde ze in een autorace kampioenschap. In 2015 won ze haar eerste titel. Nadat ze in 2019 net niet mee mocht doen aan de W-series besloot ze zich op haar studie te focussen. Ze heeft een studie rechten afgerond aan de Tilburg University. In 2021 pakte ze het racen weer op in de DTM-serie. Samen met haar vader heeft ze de website www.koxracing.com.

Stéphane Kox Viaplay

Sinds 2022 is de Formule 1 te zien bij streamingservice Viaplay. Stéphane Kox is één van de presentatrices van de uitzendingen van Viaplay. Ze doet onder andere verslag vanuit de pitsstraat. Ook doet ze veel interviews en heeft ze een goede band met Max Verstappen. Ze is in korte tijd ontzettend populair geworden bij het F1 publiek. En dat terwijl ze de lastige taak had om Jack Plooij op te volgen, een echte kenner met veel fans.

Stéphane Kox vriend

Stéphane Kox heeft een relatie met professioneel wielrenner Danny van Poppel. Danny reed onder andere in de Tour de France en won een etappe in de Ronde van Spanje. Stéphane volgt haar vriend naar al zijn belangrijke wedstrijden en ze is zijn grootste supporter. Samen wonen de twee in Monaco, op steenworpafstand van Max Verstappen. Het is niet bekend hoelang Stéphane Kox en Danny van Poppel al een relatie hebben of hoe de twee elkaar hebben leren kennen.

Nieuws

Video: Stéphane Kox van Viaplay hijgt en puft tijdens vreemde pitstop

Bij Stéphane Kox is alles wat met auto's te maken heeft er met de paplepel ingegoten. Toch blijkt een pitstop uitvoeren voor Stéphane knap lastig!

Foto: Stéphane Kox van Viaplay poseert in superstrak broekje

De prachtige presentatrice van Viaplay is niet alleen in de auto een snelheidsmonster, maar op de fiets kan ze het ook! Tijdens een pitstop poseert ze in haar sportbroekje voor een schitterende achtergrond...

Foto: Amber Brantsen wordt stiekem aanbeden door gretige mannen in Zandvoort

De nieuwe presentatrice van Viaplay is bezig met het filmen voor de Formule 1-tiendaagse, op het moment presenteren zijn er wel een paar hele gretige mannen die haar aan staren...

Video: Stéphane Kox doet gekke workout op strand GP Zandvoort

Iedereen is ontzettend druk met de voorbereiding voor de Formule 1 in Zandvoort. Soms zorgt dat ervoor dat mensen gekke dingen gaan doen. Zo lijkt ook het geval bij Stéphane Kox..

Foto: Stéphane Kox van Viaplay laat Max Verstappen zien hoe het moet

Stéphane Kox is een pittige tante die alle mannen bij de F1 ver achter zich laat, zelfs een pro als Max Verstappen. 

Foto: Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox zet Max Verstappen opzij voor deze man

Na wekenlang Max Verstappen achterna te hebben gerend kiest blonde Stéphane nu toch duidelijk voor een andere bekende sporter!

Video: Bloedmooie Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox toont geheim talent bij Formule 1

Stéphane Kox is niet alleen maar een mooi koppie, ze heeft als presentatrice ook echt wel veel talent te pakken. 

Foto: Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox kan opwinding niet onderdrukken bij GP van Oostenrijk

Stephane Kox kon het niet laten en sloop de baan op bij de F1 om even wat spannende foto's te maken. Wat de autosport al niet met je doet.